Mergi la medicul de familie impreuna cu parintii. Poate fi o reactie normala la varsta asta dar poate fi si o boala. Numai medicul si niste analize pot spune asta.
Esti la pubertate.Adica esti pe cale sa devii barbat. Daca erai fata iti cresteau sanii. Sfarcurile vor mai fi sensibile o perioada si apoi nu te vor mai durea.
Stai calm. Varsta, hormonii, treburi de-astea. Si eu am avut un sfarc asa niste ani buni in adolescenta si nu aveam nici pe draq. Mi-a trecut cu timpul fara sa ii fac nimic.
Asa se intampla la o varsta. cum incepi sa te schimbi, si corpul tau incepe. cum ai creste. cum te-ai dezvolta. e normal sa se intample asa. de la 13-14 ani vei simti multe schimbari in tine. deci nu te speria.
Este o reactie normala si are legatura cu dezvoltarea musculara.Este legat de pubertate si majoritatea baietiilor o au; chiar si eu am avut si dupa o perioada a trecut. Daca te face fericit, poti vizita si medicul de familie dar iti garantez ca nu este legat de o boala sau alte altceva asemenator
anonim_4396 întreabă: