| piticu2100 a întrebat:

Sunt baiat si am 16 dar marea mea dezamagire este ca sunt grasss crying( am 1.80 si 92 kg dar am o statura solida. Vreau sa slabesc am incercat multe diete si exerciti dar mai mult de 2 zile nu ma puteam tine.Va rog sunteti ultima mea sansa sa-mi schimb viata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Pe dracu, daca te apuci de sala te ingrasi mai rau.Muschii cantaresc mai mult.Si eu am mai pus cateva kg pe mine, se vede la cantar.Insa asa e iarna, vara daca faci miscare va fi mai ok.Eu am 1, 85 cu 110 kg.Eu ce sa mai zic? laughing Oricum, chestia e ca te-ai gandit cum o sa iti stea slab? Eu de la 18 19 ani nu am avut niciodata sub 102.

| piticu2100 explică (pentru Liviu):

Eu am o problema majora am foarte multi muschi doar 15 % grasime e ceva dar vreau sa mai scap de muschi
sa fiu mai slab

| Liviu a răspuns (pentru piticu2100):

Nu ai cum, singura metoda e sa faci sport iar, scapi de grasime, pui muschii.Insa nu poti avea 100% muschii, trebuie sa ai si tesut adipos.Fi bucuros ca esti sanatos.

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Personal te-as sfatui sa mergi la un medic nutritionist, deoarece esti inca in crestere.

| peperonies a răspuns:

Ca sa ai ceva ce nu ai avut niciodata trebuie sa faci ceva ce nu ai facut niciodata.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Incearca sa mananci disociat. Asta inseamna la fiecare masa un singur aliment pregatit sau crud - doar orez, sau doar cartofi, sau doar copan, sau doar branza cu rosii, sau doar ficat etc. Nu e programata treaba doar disocierea e importanta. Fara paine sau maxim trei felii pe zi, fara prajeli in special fara cartofi prajiti, fara carne de porc si dulciuri fainoase.

| StalkerSoul a răspuns:

Fa sport, apucate de sala si incepe o alta dieta.

Daca ai ambitie si asta iti doresti vei reusi.

Numai bine.

| TPUuser199 a răspuns:

Ai 1.80 si numele de pe TPU este ''Piticu'' laughing Pe bune mai?! laughing)
Trebuie sa ai ambitie. Daca nu ai, nu pori reusi nimic. Cum ai spus si tu: Mai mult de 2 zile nu poti. E o problema, poate si corpul cere. mIncearca sa reduci treptat toate alimentele grase, s.a.m.d. Numai bine,

| FlorinelG a răspuns:

Nu mai manca seara, cel putin 2-3 ore inainte sa te bagi la somn. eu am slabit 4 kg intr-o luna cu metoda asta, fara diete sau alte porcarii