Pe dracu, daca te apuci de sala te ingrasi mai rau.Muschii cantaresc mai mult.Si eu am mai pus cateva kg pe mine, se vede la cantar.Insa asa e iarna, vara daca faci miscare va fi mai ok.Eu am 1, 85 cu 110 kg.Eu ce sa mai zic? Oricum, chestia e ca te-ai gandit cum o sa iti stea slab? Eu de la 18 19 ani nu am avut niciodata sub 102.
Eu am o problema majora am foarte multi muschi doar 15 % grasime e ceva dar vreau sa mai scap de muschi
sa fiu mai slab
Nu ai cum, singura metoda e sa faci sport iar, scapi de grasime, pui muschii.Insa nu poti avea 100% muschii, trebuie sa ai si tesut adipos.Fi bucuros ca esti sanatos.
Salut,
Personal te-as sfatui sa mergi la un medic nutritionist, deoarece esti inca in crestere.
Ca sa ai ceva ce nu ai avut niciodata trebuie sa faci ceva ce nu ai facut niciodata.
Incearca sa mananci disociat. Asta inseamna la fiecare masa un singur aliment pregatit sau crud - doar orez, sau doar cartofi, sau doar copan, sau doar branza cu rosii, sau doar ficat etc. Nu e programata treaba doar disocierea e importanta. Fara paine sau maxim trei felii pe zi, fara prajeli in special fara cartofi prajiti, fara carne de porc si dulciuri fainoase.
Fa sport, apucate de sala si incepe o alta dieta.
Daca ai ambitie si asta iti doresti vei reusi.
Numai bine.
Ai 1.80 si numele de pe TPU este ''Piticu'' Pe bune mai?! )
Trebuie sa ai ambitie. Daca nu ai, nu pori reusi nimic. Cum ai spus si tu: Mai mult de 2 zile nu poti. E o problema, poate si corpul cere. mIncearca sa reduci treptat toate alimentele grase, s.a.m.d. Numai bine,
Nu mai manca seara, cel putin 2-3 ore inainte sa te bagi la somn. eu am slabit 4 kg intr-o luna cu metoda asta, fara diete sau alte porcarii