| Anonimboy111 a întrebat:

Salut, sunt baiat si am 17 ani si as vrea sa stiu daca pot lua ashwagandha la varsta mea, mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Nu nu, fara wikipedia, daca vrei sa stii mai multe despre Ashwagandha asculti de la oameni cu studii acreditate in domeniul fitness-ului si care stiu sa citeasca un studiu, nu de pe wikipedia unde oricine poate face un rezumat, ti-l recomand pe Robert Florea, uite aici si episodul:
https://www.youtube.com/watch?v=CT8P9DplHrw&ab_channel=RFKinetix

11 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Daca nu ai probleme cu somnul si odihna in general nu lua.

| Anonimboy111 explică (pentru MarianWLF):

Are mai multe beneficii, nu doar pentru somn, plus ca e pe baza de plante, de aia intrebam daca face un rau daca iau la varsta asta

| doctorandus a răspuns (pentru Anonimboy111):

Are o sumedenie de efecte adverse.

| Anonimboy111 explică (pentru doctorandus):

Care sunt? si sursa?

| doctorandus a răspuns (pentru Anonimboy111):

Https://ro.wikipedia.org/wiki/Withania_somnifera

Pentru surse: vezi notele de subsol.

| MarianWLF a răspuns (pentru Anonimboy111):

Nu nu, fara wikipedia, daca vrei sa stii mai multe despre Ashwagandha asculti de la oameni cu studii acreditate in domeniul fitness-ului si care stiu sa citeasca un studiu, nu de pe wikipedia unde oricine poate face un rezumat, ti-l recomand pe Robert Florea, uite aici si episodul:
https://www.youtube.com/watch?v=CT8P9DplHrw&ab_channel=RFKinetix

| Goete a răspuns:

Nu stii ca cotesti un prospect sau nu stii sa folosesti un motor de cautare sau o IA pentru a gasi prospectul sau a-ti raspunde direct?

| Anonimboy111 explică (pentru Goete):

Ai scris de toti banii, daca gaseam ceva despre varsta nu mai puneam intrebarea

| Goete a răspuns (pentru Anonimboy111):

Daca ar fi vreo problema cu varsta - aproape adult - crezi ca m-ar pune asta in prospect?
Sau crezi va un medic stie mai mult decat ce pune in prospect? Doar daca nu a facut personal un studiu...

Tu autoprescrie-ti pastile linistit; bafta

| Mindfulness a răspuns:

Întrebi un farmacist și tu.

| Robert2526 a răspuns:

Da, evident ca poti sa iei.Totusi nu te astepta la niste rezultate spectaculoase.

| Anonimboy111 explică (pentru Robert2526):

Pai nu ma astept la rezultate spectaculoase ca n-are cum, doar putin acolo m-ar ajuta mult