| Kevin1975 a întrebat:

Salut.Sunt hipertensiv si astazi la 5 minute dupa un efort intens de vreo 6 ore a inceput sa imi curga sange din nas.Mi-am luat tensiunea si era buna. ma gandesc acum ca am luat o cam in graba si nu a masurat-o corect.Voi ce ziceti? Vreau sa spun ca ieri am simtit o durere imensa in partea stanga, undeva la mijlocul stomacului, o avea legatura? Iau pastile de 2 ori pe zi, nu fumez, mananc sanatos. alcool beau mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| NameInUse a răspuns:

Http://www.umfcv.ro/ccop-efectele-consumului-de-alcool

Gasesti aici explicat bine, am citit.

| Kevin1975 explică (pentru NameInUse):

Beau in jur de 4-5 pahare de vin alb (şpriț)si unul rosu pe zi, un pahar de tărie si cateodata 2-3 pahare de bere. tinand cont ca uneori am treaba si nu beau mai mult de 3 pahare de sprit seara, iar o data la 2 zile sunt de serviciu si nu consum alcool 24 de ore. cafea beau 2 pe zi in general. dar pana acum nu mi s-a intamplat sa imi curga sange din nas, si acum a inceput sa imi curga iar. e ceva grav? Nu curge mult

| NameInUse a răspuns (pentru Kevin1975):

Se poate agrava daca o tii asa, vezi ca organismul tau deja incepe sa cedeze.