| Ddutzu a întrebat:

Sunt in a 4 zi de rubeola/rujeola(nu stiu exact ce am pentru ca nu am fost la medic) si mi-au disparut toate petele. Problema este ca in perioada cand am avut petele nu am avut deloc mancarimi, insa, dupa disparitia lor nu mai pot dormi. Astazi dupa ce mi-au disparut am iesit afara si batea vantul si eram transpirat. Nu stiu ce sa fac, dus stiu ca nu pot. Help!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiatul meu a avut luna trecuta si la fel a patit, dupa ce au disparut petele au aparut mancarimile si vreo 2 nopti nu a dormit. Incearca cu lotiune mentolata mixtura cu mentol si oxid de zinc, mai alina mancarimile. Foarte rau ca ai iesit afara, cel putin 7 zile trebuie sa stai in casa, pot aparea complicatii.

4 răspunsuri:
| SimoVio a răspuns:

Parerea mea e ca e destul de normal sa te manance..si pe mine m-au mancat pana au disparut. Chestia e ca nu au disparut de tot, sunt sub pielehappy. Nu trebuia sa iesi afara, normal cand ai rubeola stai 10 zile in casa. Am avut si eu acum ceva timp si am facut dus.un dus scurt

| Mihaii24 a răspuns:

Trebuie sa stai 2 saptamani in casa.=.=" Si daca au fost pete inseamna ca ai avut rubeola.Si nu au disparut, dimpotriva, sau intins pe piele, si nu se mai pot vedea.Dar ele mai sunt acolo. Nu trebuia sa iesi afara. Bea multe ceaiuri, fara lamaie, bea multa apa..si multe fructe si legume, lasa dulciurile pentru 2 saptamani.

| Mihaii24 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma scuzati, dar mixtura, stiam ca este pentru rujeola. Ea\el poate are rubeola.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mihaii24):

O foloseste daca vrea sa mai reduca senzatia de mincarime, nu este nicio problema. Ajuta sigur.