| OmulDeStiinta1986 a întrebat:

sunt in general psihologii din scoli varza? voi ce stiti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| ElenaGhilbert a răspuns:

Citeodata, da, dar in mare parte daca te atirni serios si o intrebi pe doamna psiholog serios si ii spui ca e foarte important atunci poate sa te ajute. Dar desigur mai bine ar fi mergi la un psiholog in particular!

| Latinmoon a răspuns:

Zi-mi ce problema ai si te rezolv eu. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda.

| OmulDeStiinta1986 explică (pentru Latinmoon):

Esti o dulceata... big grin mersi de grija. dar nu am o problema a mea. zicea un copil pe aici ca psihologii de la scoli sunt varza si am intrebat acum sa aflu.

| T0T a răspuns:

Depinde de psiholog, nu conteaza ca e intr-o scoala. In unele sunt varza in altele nu. La mine la liceu, psiholoaga este destul de priceputa. A participat la niste ore si am observat.

| AirănMeidăn a răspuns:

Depinde. Dar de obicei cam asa e.

| diaac a răspuns:

Depinde. Psiholoaga din liceul unde am invatat eu nu era cea mai eficienta / constiincioasa, dar am acum un coleg care a lucrat ca psiholog intr-un liceu si el chiar e bun. Depinde de fiecare psiholog, nu de faptul ca lucreaza intr-o scoala. Cred ca cel mai sigur mod sa stii pentru tine sau copilul tau este sa incerci o sedinta, doua, iar daca psihologul nu este profesionist si nu ajuta, mai bine cauti in alta parte.

Întrebări similare