| aizen0567 a întrebat:

Salut! Sunt interesat doar de cei de aici care au avut probleme cu nervul sciatic pe piciorul drept și au fost la medic, în special cum v-au tratat durerile?, am dureri de aproape 1 an și nu m-am preocupat nefăcând cine știe ce efort fizic,după un timp s-a redus sau cred că m-am obișnuit eu cu durerea nu sunt sigur,dar am început să depun iar efort fizic și durerea mă macină pe suflet uneori rezultând în incapabilitatea unei posturi corecte din cauza durerii, am mai găsit și ceva remedii pe net cum ar fi exerciții de întindere sau medicamente, își au rostul sau e neapărat nevoie de o consultie la medic? Vreau să menționez că am mai avut problema asta dar nu a durat mult maxim o săptămână dar acum nu am reușit să scap de ea. Mulțumesc oricum!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 1onur a răspuns:

Bună Dimineața aizen0567 mergi cel mai bine la medicul de familie pentru o consultanție Petru că poate nu-ți este indicat un efort în privința asta poate fi și altceva ce nu se știe încă că ai putea avea. Consider și eu ca și tine efortul este necesar dar trebuie săte sfătuiești cu medicul tău mai întâi după o consultație cel mai bine să nu-ți faci un rău dacă spui ca ai mai avut dureri și înainte posibil sa fie orice nu-mi dau seama concret ce ar putea sa fie ai grija de sănătatea ta.

| aizen0567 explică (pentru 1onur):

Salut Ionuț mersi mult îmi voi programa o vizita cât de curând

| 1onur a răspuns (pentru aizen0567):

Cum dorește inima ta sufletul tău bossule happy ai grija te rog eu de sănătate ta ești încă tânăr frate ai toată viața înainte.

4 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Încearcă un consult medical.

| KovacsB a răspuns:

Risti sa ramai paralizat daca continui sa faci efort.
Nici 5 kg nu ai voie sa ridici.