| Havok83 a întrebat:

Sunt pe profilul mate-info si la facultate as vrea sa dau la medicina.As prefera Galati deoarece este mai aproape avand in vedere ca stau in Braila.Acolo nu are nici oftalmologie nici ginecologie(preferintele mele).Are doar medicina generala si stomatologie(care nu imi place nici daca ma ucideti) farmacie si moase.
Ce pot face in acest caz?
Multumesc mult si dau funda big grin

P.S....multi s-au luat de mine cand am spus ca as vrea si specializarea ginecologie, nu ma intereseaza imprejurarile -_-, vreau un domeniu in care se castiga cat mai bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| LuvTH4ever a răspuns:

Du-te la Bucuresti k acolo gasesti toate specializarile happy. Nu te chinui. du-te la ce-ti place. big grin
Nu-i mai luat in seama p`aia care se iau de tine, ce daca vrei sa dai la ginecologie? Problema tha. dai la ce vrei big grin
Poate vreodata o sa vin la tine la cabinet laughing)))))))))))))))))))))))))))))

| Havok83 explică (pentru LuvTH4ever):

Te astept laughing)

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Toate universitatile de medicina au doar aceste specializari. Daca vrei sa faci ginecologie, faci facultatea de medicina generala si apoi dai examenul de rezidentiat la care trebuie sa iei o nota suficient de mare pentru a prinde un loc in rezidentiat pe ginecologie (sunt foarte cautate si se iau cu note mari)

| Havok83 explică (pentru Brigaela):

Am inteles big grin

| Kirito21 a răspuns:

Ca medic stomatolog poti castiga destul de bine avand in vedere faptul ca o maseluta cariata iti baga in buzunar in jur de 300 lei. Dar daca vrei sa mergi pe ginecologie nu vad care este problema, nu ai fi nici primul si nici ultimul doctor ginecolog.

| Havok83 explică (pentru Kirito21):

Asta cam asa e!

| LuvTH4ever a răspuns (pentru Havok83):

laughing)))))) scuze... nu m-am putut abtine laughing)) sper ca nu ai luat-o k o gluma proasta sad dar asa sunt eu laughing)))

| Havok83 explică (pentru LuvTH4ever):

Calm,calm laughing)...tin la glume laughing)