Circula ceva prin aer. Multa lume e racita si eu . Si pe mine m-a durut gatul, dupa 2 zile mi-a trecut. Am baut ceai, am mancat 2-3 linguri de miere. Si am disolvat sare in apa am mi-am clatit gatul, vezi ca nu trebuie sa inghiti, trebuie sa o scupi afara. Chestia cu sarea m-a ajutat. Da tiuica poate fi mai bun ca medicamentul, daca bei putin. Eu nu am luat nici un medicament. Am mancat fructe, supa de pui fierbinte e foarte bun. si ceva cu ou. oul e bun pentru gat. dar nu stiu cum se numeste. Insanatosire sa ai!
Daca tot iei tot ce insiri aici ce rost mai are intrebarea ta? Dusul este o prostie. Iar tuica nu e de tine.
Răceala e cauzată de virus, pentru care nu există medicamente.
Aspirina îți mai ia năduful dar nu vindecă.
Nici vitaminele, nici citricele, nici țuica.
În schimb, organismul e cel care lucrează și trebuie ajutat cu ce-i trebuie.
Sănătate!
Din experienta proprie iti pot recomanda Upsarin. Se gaseste si sub forma de praf (se dizolva in apa) si tableta (si asta se dizolva in apa). Pe mine in 2-3 zile totdeauna m-a pus inapoi pe picioare.
Ai grija cum faci dus, sa nu stai in frig, lasa tu tuica ca pe tine nu te ajuta la nimic, 6 aspirine pe zi? tu esti nebun? mie imi e frica sa iau de 3 ori pe zi orice fel de medicament, eu ti-as recomanda sa te opresti de chestia asta de a lua 6 aspirine pe zi ca nu esti adult, aceea e recomandare pentru adulti, inca si pentru ei e mult, ai grija
Pentru gat fa gargara cu sare de mare. Un pahar de apa calduta si o jumatate de lingurita sare de mare. Mie asa mi-a trecut si am incercat de toate. Sanatate!
Sombody întreabă: