3 ani de fumat pot determina, desigur cancer, dar dureaza mai mult pana apar simptomele. Nu cred ca ai cancer laringian, doar o iritatie cronica care, in timp, daca nu lasi fumatul, va duce cu certitudine la cancer.
Da cancer se poate face,de la fumat si la citeva luni, daca tu ai imunitatea slabita, si celula cnceroasa activa.Lasa-te de fumat si mai consulta si un medic pulmolog daca ai scuipat singe si nu a fost singe de la dinti.Sanatate iti doresc si sa arunci tigara
Lasa-te caci un transplant de plaman costa 120.000 euro si apoi trebuie sa gasesti un donator!
Am vazut o emisiune pe National Geographic anul trecut, cu un american ce a gasit un plaman compatibil pe piata neagra din China. Se pare ca si europenii au cam aceleasi preturi:
http://www.nicolas.ro/jurnal/blog.htm
Sper ca blogul lui nicolas sa te faca sa te gandesti de 2 ori inainte de a aprinde bricheta!
Inteleg ce te ingrijoreaza, poate mai bine zis senzatia de nod in "gat", si eu o am demult vreo 18 ani si nu sunt o fumatoare dar am RINITA ALERGICA. Cel mai bun spray ar fi Nasonex cam 3 luni un tratament. Aflii u mai multe...pe la farmacie sau O>R"LIsti.