| Andreeaioan115 a întrebat:

Salut tatal meu are inaltimea de 1, 68 si mama la fel,atunci si eu voi creste pana la un 1, 68? am 15 ani si jumatate si inaltimea de 1.63 si 55 de kg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde,nu este neaparat. Poti sa semeni cu o alta ruda...care e mai scunda si sa ramai asa.

| donarcostica a răspuns:

Tata are 1, 70 si eu am 1, 90 la 17 ani. happy Nu tine neaparat.

| Andreeaioan115 explică (pentru donarcostica):

Dar ce ai facut ca sa cresti asa in inaltime?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru donarcostica):

Esti sigur ca e cel biologic?

| Andreeaioan115 explică (pentru anonim_4396):

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreeaioan115):

Il intrebam pe Bogdan nu pe tine.

| donarcostica a răspuns (pentru anonim_4396):

Sigur ca da. happy

| donarcostica a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica seamana cu mine. WTF laughing nu ma lasa cu semne de intrebare te rog. laughing)))

| Nemessys a răspuns:

Tu cred ca intr-o buna zi, o sa ajungi sa-ti dai si toti banii din buzunar pentru corpul tau.

Cred ca te si machezi intr-un mod exagerat, nu? straight face

| RAY a răspuns (pentru donarcostica):

Sincer nici eu cred ca e tatal tau biologic, multe femei fac copii cu barbati mai masculini si stau cu un barbat mai cuminte, ori ai avut mare noroc ori cand ai timp fa un test de adn, ca seamana cu tine nu inseamna ca e tatal tau biologic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru donarcostica):

Intrebam si eu. Imi aduce aminte de unu care statea la poarta cu tasu si niste vecini. El era mai inalt ca tasu. Vecinii intrebau? Ma asta al cui este? Tasu > Sigur e a lui masa dar in rest... laughing

| Andreeaioan115 explică (pentru Nemessys):

Auzi,eu niciodata nu m-am vopsit exagerat, eu nici cu rimel nu ma dau si apropo am 62 de kg si 1.63 sunt grasa de aia sunt obsedata, si eu am o sora geamana care are 49 de kg si 1, 63 am si dovezi

| donarcostica a răspuns (pentru Andreeaioan115):

Mm. trimite dovezi. Glumesc. Accepta-te asa si apuca-te de sala ceva. Daca nu vrei sa cheltui bani pur si simplu alege un parc care sa-l iei la rand de 10 ori in fiecare dimineata si vei fi bine. Usor cu bomboanele. Multa bafta.

| Nemessys a răspuns (pentru Andreeaioan115):

1. Nu aud, vad, ca doar noi comunicam prin scris.
2. Pui muuuult da mult prea multe intrebari de genul asta. Si chiar multe dintre ele se aseamana. straight face
3. In caz ca nu ai observat a2-a propozitie, cea cu machiajul, incepe cu un,, CRED".
4. Nu ar trebui sa-ti schimbi corpul dupa preferintele altora. Daca asa vrei tu, atunci ok. straight face Oricum nu slabesti pocnind din degete. Trebuie sa depui putin efort. straight face
5. Mai incearca sa te accepti asa cum esti... straight face Prin cate intrebari pui, vad ca te plangi foarte mult de propria imagine.