Adica seamana cu mine. WTF nu ma lasa cu semne de intrebare te rog. )))
Tu cred ca intr-o buna zi, o sa ajungi sa-ti dai si toti banii din buzunar pentru corpul tau.
Cred ca te si machezi intr-un mod exagerat, nu?
Sincer nici eu cred ca e tatal tau biologic, multe femei fac copii cu barbati mai masculini si stau cu un barbat mai cuminte, ori ai avut mare noroc ori cand ai timp fa un test de adn, ca seamana cu tine nu inseamna ca e tatal tau biologic
Intrebam si eu. Imi aduce aminte de unu care statea la poarta cu tasu si niste vecini. El era mai inalt ca tasu. Vecinii intrebau? Ma asta al cui este? Tasu > Sigur e a lui masa dar in rest...
Auzi,eu niciodata nu m-am vopsit exagerat, eu nici cu rimel nu ma dau si apropo am 62 de kg si 1.63 sunt grasa de aia sunt obsedata, si eu am o sora geamana care are 49 de kg si 1, 63 am si dovezi
Mm. trimite dovezi. Glumesc. Accepta-te asa si apuca-te de sala ceva. Daca nu vrei sa cheltui bani pur si simplu alege un parc care sa-l iei la rand de 10 ori in fiecare dimineata si vei fi bine. Usor cu bomboanele. Multa bafta.
1. Nu aud, vad, ca doar noi comunicam prin scris.
2. Pui muuuult da mult prea multe intrebari de genul asta. Si chiar multe dintre ele se aseamana.
3. In caz ca nu ai observat a2-a propozitie, cea cu machiajul, incepe cu un,, CRED".
4. Nu ar trebui sa-ti schimbi corpul dupa preferintele altora. Daca asa vrei tu, atunci ok. Oricum nu slabesti pocnind din degete. Trebuie sa depui putin efort.
5. Mai incearca sa te accepti asa cum esti... Prin cate intrebari pui, vad ca te plangi foarte mult de propria imagine.