| narcysutza a întrebat:

Salut toata lumea, am 14 ani si sunt din draganesti am sa va spun ceva ce mi s.a intamplat si sper ca daca eveti timp si cunostintele necesare ma veti ajuta...ieri la sport am vrut sa prind o minge la handball(singurul sport la care nu ma accidentasem inca-eu sunt total cu matematica,nu sunt deloc amatoare de sporturi-)am simtit o durere mare in degetul mijlociu(ironia sortii)de la mana stanga,pest evreo ora mi s.a umflat de zici ce.i aia si mi.o placea mie movul dar chiar nu da bine pe deget, vedeti el e de la incheietura aia de la mijloc si a ramas un pic aplecat dar cu mult efort pot sa.l indrept si sa.l aplec insa nu prea mult, va roog singurl spital la care ma pot duce este cel de la slatina si eu am avut problem cu coloana si am fost la o doctora tot asa pentru oase care m.a consultat si care m.a internat pentru 2 saptamani pentru recuperari(gimnastica) si mi-a zis sa o continui acasa insa cum am zis nu sunt amatoare de sport si nu am facut gimnastica plus ca nota 10 nu se mentine usor,teme,teze, simulari, clasa a 8 a si mi.e cam frica sa ma duc si sa ma vada ca sigur ma interneaza din nou si mi.e si rusine sa dau ochii cu dansa si sa vada cu nu i.am ascultat sfatul.va rooog credeti ca e necesar sa ma duc plus ca nu vreau sa am degetul in ghips ar fi jalnic si culmea sa mi.l puna.rusinos.bine complicatiile sunt din vina mea dar nu meritam degetul frant... daca e frant

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HorizontMH a răspuns:

Buna,pai ceti pot zice eu este sa nu-ti fie rusine daca ai o problema mediacala mai ales daca este personala discuti cu profesorii sau cu parintii, dar da trebuie sa te duci mai ales poate ai ceva grav, eu nu vreau sa te sperii dar pentru sanatatea ta trebuie sa faci orice.happy

5 răspunsuri:
| lumpy111 a răspuns:

Salut sfatul meu ar fi mai bine sa te duci la doctor nu conteaza daca nu ia-i ascultat sfatul e mai bine sa te doara? du-te la doctor cat mai repede! sanatate!

| Oana92 a răspuns:

Mergi la medic, cel mai probabil ai ruptura de tendon. Sanatate!

| narcysutza explică (pentru HorizontMH):

Merci mult pentru sfaturi, mama vrea sa mergem azi...merci

| onasis1961 a răspuns:

Mergi la medicul de familie să vezi ce zice.

| Azµre a răspuns:

Vezi un medic numai sta așa!