| Andr3y25 a întrebat:

Tocmai am inceput un program de forta si as dori daca se poate sa imi ziceti alimente cu multe proteine! MULTE PROTEINE! Orice aliment, ca sa imi fac o idee ce sa mananc big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JackWolfskin a răspuns:

Carne,oua, orice carne e buna insa fara porc! funda?

9 răspunsuri:
| olesi4ka a răspuns:

Fasole,carne de vita, oua, peste mai ales somon-cele mai bune alimente de care ai nevoie

| Andr3y25 explică (pentru olesi4ka):

Ooo ce bine am ciorba de fasole laughing Azi manc de crap rolling on the floor)

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andr3y25):

Nu chiar, proteinele vegetale sunt INCOMPLETE. cauta pe net sa vezi ca doar proteinele animale ( carne, peste, lactate, oua ) au profil complet de aminoacizi.

pe scurt :

o friptura -> 20 de aminoacizi
fasole -> 14 aminoacizi

Vezi diferenta? nu te baza prea mult pe cele vegetale

| Andr3y25 explică (pentru Cosmin86):

Multumesc! Mi-am facut un program acuma
Dimineata cand ma scol mananc o pulpa de pui (la gril) + orez amestecat cu legume ...La pranz dupa sala ..Mananc 2 banane si dupa o bucata de porc + cu salata. Cina nu prea o iau. happy ca pe la 6 seara sunt la sala iar eu dupa 7 nu mananc

"eu dupa 7 nu mananc", asta e o mare prostie. cu prostia asta o sa-ti incetinesti o gramada progresele la sala

mai documenteaza-te :
http://www.cristianmargarit.ro/2009/12/dieta/ce-mananc-seara

citez : "Cea mai simpla si stupida metoda de slabire spune sa "nu mai mananci dupa ora X" sau "sa nu mai mananci seara". "

| Andr3y25 explică (pentru Cosmin86):

Ok! De acum o sa mananc si seara! Nu am stiut, iti multumesc ca m-ai ajutat si imi pare rau ca am dat funda asa repede! Tu o meritai

Nu raspund pentru funda

bafta la facut muschi. ai pe site-ul ala tot ce-ti trebuie

| TheRomanianWolf a răspuns (pentru JackWolfskin):

De ce fara porc? porcul are destule proteine, fier si vitamina b6 ( in special muschiul )

esti doar un COPIL MIC, care da si el sfaturi, nu?