| anonbv a întrebat:

Acum 3zile am fost la ORL pentru desfundarea urechilor. Mi le-a desfundat cu seringa cu apa călduță. De atunci,cu urechea stângă, nu prea mai aud, parca sunt sub apa.Mi s-a zis ca nu mai am nimic si o sa-si revina dupa cateva zile fiindca in stânga a fost dopul mai mare.(E a 3zi deja). Cu urechea dreapta nu am nimic, doar ca mi-e frica pentru stânga.V-ati desfundat vreodată urechile? Vi s-a întâmplat asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ionut231312 a răspuns:

Tin minte cand eram mai mic ca am fost de multe ori la spital pentru a-mi desfunda urechile(si ce mai plangeam laughing ). Oricum nu ar trebui sa ai nimic grav, dar daca totusi nu-ti trece intr-o saptamana ar trebui sa il revizitezi pe domnul doctor si sa-i explici situatia.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dopul era ceară, secreție a urechii întărită și lipită de timpan. Astfel s-a produs acolo o mică eroziune, la desprinderea ei cu jetul de apă. Aceasta se va repara în mod natural în câteva zile.

| anonbv explică (pentru Ionut231312):

Mersi mult happy

| anonbv explică (pentru sadrian46):

Mulțumesc mult pentru raspuns