| Malsh a întrebat:

Acum 5 6 ani in urma am avut o operație de fimoza, după aceasta nu am mai fost la controale si nici nu mi-am decalotat penisul pentru ca ma ustura. Credeți că ar putea ieși capul dacă l-as decalota sau trebuie sa merg din nou la medic? Daca da, are ceva daca mai aștept 2 ani pana fac 18 ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In mod normal decalotarea ar trebui sa se poata efectua daca operatia de fimoza a fost reusita. In caz contrar va trebui sa te prezinti iar pentru o noua interventie chirurgicala indiferent la ce varsta vei dori. Insa cresterea si dezvoltarea penisului va fi cu atat mai afectata cu cat vei amana mai mult interventia. Sanatate!

| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa mai astepti act vrei tu, dara sta inseamna ca nu poti sa te masturbezi si ncii sa faci sex.
In plus, cucul nu mai creste, ramanad atat de mic, cat este acum.

| f2ff2fl12f a răspuns (pentru Violleta2022):

Dacă are fimoza poate sa se masturbeze. Dacă s-a operat și nu a mers, nu știu dacă poate, dacă la asta te referi.

| Emilian65 a răspuns:

Dupa operatie trebuia sa decalotezi zilnic penisul chiar daca aveai usturimi asa cum zici tu.