Pai atunci cand ai impresia ca il vezi nu-i da importanta pur si simpplu gandeste-te la fata/baiatu de care iti place(exemplu) si ai sa vezi ca o sa treaca cu timpu, nu ii da importanta, asta e doar imaginatia si frica ta, stai si tu linistita nu te mai stresa atata ce dracu doar nu te mananca
Vai! As muri de frica in locul tau! Haha... Puteai sa gasesti ceva mai creeppy ca un cap de mort... ce sa-tu faca? Sa te muste?
Ba,ce dracul te bagi daca nu stii, TPU e facut sa ajuti nu sa comentezi ca asa ti se scoala tie
Foarte simplu
Da-ti o palma peste ochi(da sa fie una tare) ia ceva dulce de mancat si uitate la desene si inainte sa te culci roaga-te la Dumnezeu si ai sa vezi ca nu o sa mai ai probleme.
It, s just your imagination
Dar il vad tot timpul orice as face, prima data eram in ora si l-am vazut pe tabla si am inceput sa tip, din cate stiu eu findca dupa aia mi-am pierdut constinta
Pai atunci cand ai impresia ca il vezi nu-i da importanta pur si simpplu gandeste-te la fata/baiatu de care iti place(exemplu) si ai sa vezi ca o sa treaca cu timpu, nu ii da importanta, asta e doar imaginatia si frica ta, stai si tu linistita nu te mai stresa atata ce dracu doar nu te mananca
E bine sa spui o rugaciune si sa chemi preotul sa sfinteasca camera. Ia-ti o iconita si o cruciulita sfintita de la o manastire. Eventual adresati-va unui medic.
http://vindecarenaturista.blogspot.ro
Cand vrei sa te bagi in seama, gaseste ceva mai inteligent. Cu intrebari de genul de monstrezi ca ai in cap ce avea si capul de mort.
Mda. las-o balta sa stii ca in lumea asta se poate intampla orice, dar tu esti pe alta planeta
Daca tu consideri ca eu sunt cel de pe alta planeta e mai grav decat credeam...
dobrin1019 întreabă: