Ar trebui sa te duci la Bucuresti la un control, medicul stie mai bine, nu trebuie sa te iei dupa gurile rele si rautaciosii, este in joc sanatatea ta si mai bine sa porti acum decat cand vei devein un baiat mare atunci e mai rau parea mea este sa te duci
! ATENTIE VESTI PROASTE! Ori e neoie de o simpla extractie, si o inlocuire a dintelui...ori o operatie...
Pai, daca e deja crescut si nu mai creste... nu stiu ce sanse mai ai, dar daca inca mai creste, e destul de bine, incearca sa il impingi cu degetul, pe mine m-a ajutat.
Eu zic sa mergi la alt medic stomatolog.
Odata ce te-a trimis la Bucuresti trebuie sa te indrume spre un medic, ce trebuie sa iti faca medicul, cat ar costa.
Sa te trimita la Bucuresti pentru un dinte stramb putea sa iti spuna si un necunoscut online si nu plateai nimic.
Dupa parerea mea ai nevoie de aparat dentar.Dar nu te ingrijora.Nu arata asa rau cum crezi tu.Si rezultatul merita totul! De obicei de la 12 ani poarta lumea aparat dentar si pe la 14 ani au dintii perfecti.
Eu am avut asa, dar cu un dinte de lapte.L-a scos si am asteptat sa-mi creasca altul in loc.Dar stai linistit ca nu doare!