| AntonioAndrei1234 a întrebat:

Am 13 ani si peste 5 luni fac 14. Eu n-am cap la penis. Am pielea cu un rotund si inauntru am ceva rosu pe unde urinez. E normal? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gasesti raspuns in articol https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/fimoza

| cfrtobias a răspuns:

Mergi la medicul de familie si intreaba happy

| Quassaar a răspuns:

Stai liniștit puștiule. Chestia aia roșiatică se va transforma într-un penis de toată frumusețea.happy
Mai aștepta puțin, momentan penisul tau este ținut captiv in interior de o mica pieliță care va ceda în timp.
Toți bărbații am trecut prin asta mai devreme sau mai târziu.

| P3d1a a răspuns:

Da e normal. Chestia aia dispare in general dupa ce devi activ sexual, la unii poate disparea si fara sa fie activi sexual, atata timp cat piele devine destul de intinsa.

| AntonioAndrei1234 explică (pentru Quassaar):

Si e normal sa nu am capul?

| AntonioAndrei1234 explică (pentru Quassaar):

Si cand o sa mi se formeze?

| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil ai fimoza!
Mergi al medicul urolog cu taticul, pentru o consultatie si eventual o interventie chirurgicala minora, ca sa-ti elibereze cucul, sa poate creste, ca nu vrei sa ramai cu cuculetul ala cand vei fii adult, asa-i?