Nu, decalotarea completa se va putea realiza abia dupa primul act sexual, deoarece ata tine penisul pentru a nu fi decalotat complet
Asa am avut toti, cand te vei dezvirgina ata aia va "disparea", nu ai nici o problema
Nu stiu ce intelegi tu prin piele exterioara si interioara... Poti sa cauti si tu poze pe net cu cum arata un penis normal si ai sa vezi, mai mult ca sigur, ca nu e nimic anormal la penisul tau. Daca totusi e, ar fi bine sa mergi la medic.
Multa sanatate.
Nu.așa e la toți băieții..care mai apoi se va rupe, depinde ..sunt bărbații la care nu le este rupta ața..depinde cât de tare se forteaza ața respectiva.și de obicei doare, da
Nu conteaza funda, dar daca esti destul de credul sa crezi ca ce a zis acel utilizator e adevarat, e de rau. Ruperea "atei" la primul contact sexual e un mit, la fel ca si ruperea himenului. Nu se rupe absolut nimic. Nu mai dezinformati degeaba...
As fi curios la cati dintre cei care ti-au raspuns li s-a rupt ata la primul contact sexual (daca l-au avut). Cunostinte medicale se vede ca nu are niciunul.
Ce sa inteleg din asta? Tie ti s-a rupt sau nu? Scuze de intrebarea indiscreta.
Pur si simplu mi-a placut cum ai expus problema. Oho, mie mi s-a rupt cu vreo 30 si de ani in urma.
Salut,
Decalotarea completa a glandului se va putea produce doar prin forta fizica (sa fie efectiv fortzata) si se intampla fie prin contact sexual, fie prin alte metode . Acea "ata" despre care vorbeste toata lumea se numeste "fren" si NU se rupe. Ruperea frenului este un eveniment extrem de traumatic si se poate solda cu o hemoragie importanta care, in unele cazuri necesita ingrijiri medicale. Acea "ata", adica frenul, se indeparteaza de catre chirurg din motive personale sau de igiena prin circumcizie sau frenoplastie. Cel mai probabil nu este nimic in neregula cu penisul tau, trebuie doar sa ai rabdare. Multa sanatate iti doresc.
dobrin1019 întreabă: