Este plomba provizorie.
In timp va incepe sa se inegreasca dar nu o sa se vada pentru ca iti pune plomba, isi mai pierde din rezistenta. O masea fara nerv tine la fel ca una cu nerv daca o ingrijesti.
Maseaua va fi bine. o sa arate exact la fel. chestia e ca dupa ce nervul este scos dintele e ca si mort si dupa jumatate de an o sa i se schimbe culoarea, desi nu prea conteaza pentru ca e masea si nu te cauta nimeni in gura dar daca vrei o sa poti oricand sa mergi la dentist sa ti-o albeasca.
o sa iti bage un fel de substanta alba ca plastilina in dinte dupa ce curata caria.
Mergi să-ți pună plomba, deși e o prostie ce fac ei! Mie după un an mi-a căzut unde mi-a lucat dar sunt decis să nu mai calc pe la dentist! Spală-ți-i zilnic, măcar cu apă. Important e să fie periați! Și pasta de dinți e o porcărie! Periază-i și roagă-te să nu mai calci vreodată pe la dentist! Spălatul tot nu rezolvă nimic, și dacă te speli tot îți vor cădea sau se vor strica! Motivul: vârsta și mai e ceva ce n-am cum dăzvălui. E un motiv descoperit de o persoană, n-am voie să-l spun că nu mă interesează să știe toată lumea! Oricum, și dacă îl știu, n-am cum face să mă protejez că e din cauza vârstei, acea cauză. După vreo 3-4 ani, deja se reduce... La bebeluși și cei până în 3 ani e destul și de aceea au dinți frumoși!
E o plomba cu ceva medicamente, cam asa se pun plomble provizorii. Plus asta ajuta sa vada daca nu apare vreo infectie ceva inainte sa inchida complet maseaua.
Da ma e o prostie mare de fac dentistii, eu propun sa ramanem toti cu dintii stricati si gauriti in loc sa avem grija de ei
Bună.
Este un pansament care îți ține astupată măseaua (canalele). O măsea fără nervi ține și 15 ani dacă te îngrijești de ea.
Pa, pa.
Acum 7 ani mi-am pus cam 7 plombe nu mi s-a spart niciuna, faza este ca trebuie sa stii la cine sa mergi, daca te duci la nea dorel normal ca-ti pune acolo ceva la vrajeala si pa, esti sanatos, peste un an sa vii iar, intreaba-ti cunostintele si vezi un centru stomatologic bun nu te du la orice colt de strada ca nu stii de cine dai, imi aduc aminte, eram mic, am fost sa-mi scoata un dinte si mi l-a scos pe jumatate, a trebuit sa ma mai duc o data la alt dentist sa-mi scoata si cealalta parte sunt dentisti buni si nu prea buni
Spui ca nu poti proteja dintii cu pasta de dinti? De gingii ce spui? daca-ti mor gingiile dintii tai sunt compromisi
E doctor de familie, majoritatea zic că e bun, numai că mie îmi strică dinții în loc să-i repare și e gratuit! Lucrează cu CAS-ul