anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, am 15 ani, in seara asta cand am mers sa urinez a inceput sa ma usture destul de tare, dupa vreo o ora, m-am dus din nou si a inceput sa ma usture iarăși, dar parca nu asa tare, febra sau dureri de spate nu am, stiti ce ar putea fi si ce as putea lua ca medicament?
Mersi anticipat =)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
| Anonimmaaa888890 a răspuns:

Probabil ai facut vreo infectie urinara. Ai putea intreba la o farmacie ce si cum.

| CraciunAlex0620 a răspuns (pentru Anonimmaaa888890):

Am sa vad maine, desi nu prea as vrea sa ma duc pana la farmacie sincer

| Floridori a răspuns:

Medicamentele depind de cauza iar cauze pot fi multe.Boli cu transmitere sexuala, infectie urinara sau poate doar un ph ridicat.

| CraciunAlex0620 a răspuns (pentru Floridori):

De transmitere sexuala nu se pune problema, dar din ce cauze ar putea aparea un ph ridicat sau infectia urinara?

| Ionut123987 a răspuns:

Eu cred ca e vorba despre o simpla răceală. Pune-ți apa calda/fierbinte (cât sa nu te frigi) într-o sticlă și ține-o în zona intima, lipește-ți picioarele de calorifer dacă îți e frig sau dacă nu, indiferent, ca rău nu-ți face, sau măcar sa fie învelite bine dacă nu îți e frig, si sa nu bei lichide reci. Măcar pana îți trece. Mie mi se întâmplă des sa răcesc acolo și asa rezolv foarte repede problema.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E de la prea multă fricțiune...

| CraciunAlex0620 a răspuns (pentru Ionut123987):

Mersi mult, o sa încerc, tie in cat timp ti-a trecut?

| Floridori a răspuns (pentru CraciunAlex0620):

Ambele pot avea diverse cauze.Din pacate, acestea nu pot fi evaluate online deoarece oricine si-ar da cu parererea despre cauza, e posibil sa o dea in bara.
Incearca la farmacie ceva pentru infectia urinara. Daca in urmatoarele 3 zile nu observi ameliorari, viziteaza un medic.Numai bine!

| Ionut123987 a răspuns (pentru CraciunAlex0620):

Depinde cât de grav era. Stăteam cel puțin jumătate de ora cu sticla aia și pierdeam noțiunea timpului pentru ca era confortabil laughing dar mie îmi trecea usturimea aia și nevoia de a urina destul de repede. Dacă vezi ca nu-ți trece e posibil sa fie ceva mai grav, sau poate e nevoie sa iei medicamente și ar fi ok sa vorbești cu cineva fata în fata despre asta. Sper ca o sa te faci bine!

| CraciunAlex0620 a răspuns (pentru Ionut123987):

Okk, o sa incerc si te anunț dacă imi trece, mersi mult

| Legion7X a răspuns:

S-ar putea să fie Răceală. probabil Mergi fară papuci pe gresie, parchet sau desculț. Sau Poate ai Stat cu fundul unde este rece pe borduri pe afară la fotbal, sau pe bănci reci. Răceala De la picioare se duce în sus. De aici Incepe cu rinichi și vezica biliară.

| CraciunAlex0620 a răspuns (pentru Legion7X):

Si pot sa o tratez asa cum a zis Ionut?

| Legion7X a răspuns (pentru CraciunAlex0620):

Pur și simplu îmbracă-te i-a șoseste mai serioase, dacă mediul este mai rece. Eu nu am încercat cu apă. Mi-a trecut de la sine. Însă Mergi la medicul de familie și spune-i ce ai.

Mersi mult, asta o sa fac

| Legion7X a răspuns (pentru CraciunAlex0620):

Npc. Însă nu ezita, si mergi la medicul de familie ca să îi spui problema.

Da, am vorbit cu mama, o sa o sune cat de curând

evenso
| evenso a răspuns:

Este o infectie urinara sau altceva.