Pentru a te îngrășa trebuie sa ții o dieta de îngrășare sănatoasa, nu încerca cu mâncare grasă si alte prostii. Ar trebui sa mănânci de 3 ori pe zi + deserturi dar unele sănatose, plus 2 gustări (salate de fruncte; nucile, migdalele, alunele, fructe în general )
Poți fii slabă din mai multe motive anume : genetic ( daca ai membrii ai familiei cu aceiași construcție fizică), stresului, lipsa somnului etc.
Organismul tau s-a obișnuit cu "puțin ", potolindu-ți pofta de mâncare foarte repede cu puțin. Important este sa bei lichide care te ajuta la o îngrășare sănatoasa, dar nu înăintea mesei, fă sport pentru ca kilogramele sa se așeze corect pe corpul tau, consultă un nutriționist daca este cazul, ca să-ți construiesti o anumită dieta în funcție de deficiturile tale, ia vitamine care îți dau poftă de mâncare.Dar cel mai important fii fericit/ă cu corpul tău. Eu am 15 ani si am 48 de kilograme. Chiar daca poate nu te mulțumești cu corpul tau, multe persoane vor sa fie ca tine crede-mă. Sper că te-am ajutat. ❤
Sunt baiat , dar mersi de sfat