anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 16 ani si 45 de kg, si nu ma pot ingrasa deloc... Incerc sa mananc mereu ceva la fiecare 3 ore, beau 2l de apa pe zi, dar degeaba, nu ma ingras deloc. Stie cineva ce as putea sa fac ca sa ma pot ingrasa si eu ca un om normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Aura15 a răspuns:

Pentru a te îngrășa trebuie sa ții o dieta de îngrășare sănatoasa, nu încerca cu mâncare grasă si alte prostii. Ar trebui sa mănânci de 3 ori pe zi + deserturi dar unele sănatose, plus 2 gustări (salate de fruncte; nucile, migdalele, alunele, fructe în general )
Poți fii slabă din mai multe motive anume : genetic ( daca ai membrii ai familiei cu aceiași construcție fizică), stresului, lipsa somnului etc.
Organismul tau s-a obișnuit cu "puțin ", potolindu-ți pofta de mâncare foarte repede cu puțin. Important este sa bei lichide care te ajuta la o îngrășare sănatoasa, dar nu înăintea mesei, fă sport pentru ca kilogramele sa se așeze corect pe corpul tau, consultă un nutriționist daca este cazul, ca să-ți construiesti o anumită dieta în funcție de deficiturile tale, ia vitamine care îți dau poftă de mâncare.Dar cel mai important fii fericit/ă cu corpul tău. Eu am 15 ani si am 48 de kilograme. Chiar daca poate nu te mulțumești cu corpul tau, multe persoane vor sa fie ca tine crede-mă. Sper că te-am ajutat. ❤

| Anonim321321312 a răspuns (pentru Aura15):

Sunt baiat laughing, dar mersi de sfat