Da este ok, nu conteaza ca-ti soliciti zona lombara (cu haltera la piept), conteaza sa nu-ti soliciti intreaga coloana stand stramb cu greutatea deasupra capului, apropo da-mi o funda
Daca faci genoflexiuni cu greutati sau indreptari cu greutati cum fac eu la 17 ani ( numai ca la mine nu o sa opreasca cresterea pentru ca le execut corect ) deci daca faci astea 2 exercitii riscane si le executi corect nu-ti opresc cresterea, in rest poti face orice chiar si "gresit" ca nu-ti afecteaza cresterea, salut xD
Am un instructor la sala care are 19 ani si zici ca e olympia , face de 3 ani si ceva si tot a crescut in inaltime (face genoflexiuni cu 180 kg) eu abia fac 130 pentru moment, 3-4 repetari asa (pentru forta)
Eu nu vreau sa trag la spate doar la piept brate abdomen iar la spate mai tarziu pela 19 ani deci este ok?
Ok multumesc mult maine ma duc la sala! numai bine pup
Da este ok, nu conteaza ca-ti soliciti zona lombara (cu haltera la piept), conteaza sa nu-ti soliciti intreaga coloana stand stramb cu greutatea deasupra capului, apropo da-mi o funda
Mai tarziu pela 19 ani cu restul
In felul asta vei ramane in urma cu grupele nelucrate si o sa ai un aspect disproportionat.
Atunci o sa lucrez toate grupele de muschi foarte atent si corect
Deeaandreea9156 întreabă: