| Sebi2020 a întrebat:

Am 17 ani si sunt cam slab.
Adica am mainile subțiri.
Vreau sa spun ca asa sunt de mic. Fumez de 6 luni, credeti ca fumatul ma afecteaza in acest sens? Adica daca fumez nu ma pot ingrasa si ma slabeste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anon31241212 a răspuns:

Nu are treaba fumatul. Asta este constructia ta. Si eu mainile foarte slabe. Nu ai o structura masiva. Tine de bagajul genetic, fumatul nu afecteaza in niciun fel aspectul asta. Sunt si persoane grase care fumeaza si persoane slabe.

5 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Fumatul este principala cauza pentru care nu acumulezi masa corporala.
Mult succes in a deveni slabatura lumii (pe langa faptul ca probabil asa este constructia ta(slab)) caci fumatul te va face sa te intrebi pe patul de spital, pe langa probabil complicatii, cu imposibilitatea de a respira natural si cancere daca mai ai si norocul, sa te intrebi daca ti-a placut sa fumezi in defavoarea vietii.

| Sebi2020 explică (pentru LPCTSTR):

Ma refer daca fumatul ma slabeste din punct de vedere fizic.
Bolile fumatului le stiu si eu

| Sebi2020 explică (pentru Anon31241212):

Tu fumezi?

| Donsavas a răspuns:

Ba Da, are legatura! Fumatul scade densitatea osoasa. Vei ramane slab dacă continui sa nu te alimentezi corespunzător si sa fumezi. Dacă ești dependent, mergi la doctor si rezolva problema!

| Anon31241212 a răspuns (pentru Sebi2020):

Am fumat da nu mult. Cand aveam 16 ani fumam. Dar eu dintotdeauna am fost foarte slaba. Nu avea cum de la fumat. Mereu am avut sub 50 de kg.

Întrebări similare