anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU.

Am 20 de ani și urmează să-mi fac operația de circumcizie doar că îmi este frica.
Am fimoza... știu asta de mult... oricum o să mă duc la urolog și știu rezultatul 100%.
Nu-mi pot decalota penisul...nu mi-am văzut capul niciodată.
Deci știu ce am, dar oricum mă duc la urolog și după aia o să fa operația.
Problema este așa:
Eu am 20 de ani, am fost la spital doar când m-am născut nu știu cu ce se mănâncă privat sau la stat.

Am auzit că la stat e gratis sau cu costuri mai mici.
Dar cea mai mare frica a mea e că o să fiu ca un gunoi pe acolo, mă gândesc cum si cat să pregătesc pentru la doctor.

Cum îi dau banii? Așa pe față după operație? Cât trebuie sa dau?

Am auzit multe despre spitalele din România..nu vreau sa zac acolo pe un pat murdar, din cate am înteles nu te internezi acolo cu săptămânile, dar totuși...doar gândul mă sperie.

Ajutati-ma va rog cu un sfat.
Nu știu ce să fac.

Cât trebuie sa dau, cum sa dau? Trebuie doar la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Deci tu n-ai fost niciodata la medic si ai hotarat tu de capul tau ca iti trebuie operatia asta?

Mergi la medicul Androlog / Urolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.

In prima faza se recomanda aplicarea locala a unor creme cu steroizi, timp de 3-6 saptamani.
Daca acest tratament nu da rezultate, abia atunci vine vorba de operatie.
Daca iti este recomandata operatia, insista sa o faci la spitalul de stat.
Mai multe detalii aici:
https://www.catena.ro/......e-necesara

| Stonehard a răspuns (pentru Violleta2022):

Evreii fac circumcizie baietilor la 7 zile dupa nastere, nu la 3-4 ani. Este ceva normal la ei, la fel cum la noi, imediat dupa nastere fetitelor li se fac gauri in lobul urechii pentru cercei.

| Stonehard a răspuns:

Esti barbat la 20 de ani, mergi fara emotii.

Răspuns utilizator avertizat