| IonutBlogger a întrebat:

Am amigdalita si nu stiu ce sa consum si ce sa nu...
Am citit multe articole, si voiam sa va intreb daca pot consuma
zahar... Va rog, raspunsuri cat mai sincere, nu vreau sa ma mai
doara in halul asta. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mario76 a răspuns:

La amigdalita, trebuie sa evite mancarea sau ceaiul consumate fierbinti. Vor afecta pungile de puroi ce vor creste mai mult si vor fi mai dureroase. Ceaiul se bea racit la temperatura camerei, indulcit cu miere de albine si poti adauga si lamaie. Evita tot ce poate irita amigdalele umflate: Condimentele, alimente fierbinti sau foarte reci, coaja de paine sau painea prajita, alcool. Manca doar miezul de la paine, supe, mancarea pasata. Si daca nu ai fost la medic, mergi fuguta pentru tratament, cel mai probabil antibiotic. Si ceva pastile de supt, cu anestezic in ele, pentru atenuarea durerii.

2 răspunsuri:
| Rax a răspuns:

Cind ai amigdalita trebuie facut tratament, dar se poate minca orice indiferent, doar sa nu fie rece.si bine'nteles, daca ai amigdalele f umflate pentru a evita durerea maninca pasata mancarea.

| IonutBlogger explică (pentru Mario76):

Mersi mult! Asa o sa fac happy