anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! Am aproapre 17 ani, 1.68, si cantaresc in jur de 116kg. Nu stiu daca vreau sa fac o schimbare pentru ca ma simt bine cu mine si imi traiesc viata ca orice alt adolescent. Nu am fost intotdeauna gras, am inceput sa cresc in greutate odata cu clasa a 9-a si nu am bagat de seama. Parintii mei nu au fost foarte îngrijorati pe tema asta asa ca am lasat-o balta. Am mai avut o tentativa de slabire, dar am renuntat dupa cateva zile si am ajuns sa mananc si mai mult ca de obicei…. La urma urmei, mai trebuie sa existe si diversitate happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ai și vreo întrebare, sau doar ne-ai anunțat că ești perfect împăcat cu faptul că ești obez?

| IustinMic a răspuns (pentru johnnny123):

Sfaturi de slabire, sanatos

| johnnny123 a răspuns (pentru IustinMic):

Păi ai spus că "Nu stiu daca vreau sa fac o schimbare pentru ca ma simt bine cu mine"

| IustinMic a răspuns (pentru johnnny123):

Exact "nu stiu daca vreau sa fac vrei schimbare", de aceea sunt deschis oricarui sfat

| Robert2526 a răspuns:

Am putin mai multe kg decat tine, doar ca eu am puin pese 2 metri inaltime.
Este foarte grav ce spui tu aici daca continui asa, o sa te imbolnavesti foarte rapid de boli care iti pot pune viata in pericol

| IustinMic a răspuns (pentru Robert2526):

Stiu ce zici si ma gandesc serios sa fac o schimbare