Salut!
Daca nu ai probleme medicale cu stomacul cum ar fi gastrita, reflux gastro esofagian sau altele, poți încerca, ...lamaia este acidă dar în stomac devine alcalina.
Îți spun asta din proprie experiență pentru că eu folosesc dar nu să slăbesc ci pentru sănătate ceea ce.ti doresc si ție.
Mirabela Dauer ...de ea este vorba, chiar avea nevoie puțin de o cura
Înainte de toate, consulta un medic!
Dar de cand o folosesti, ai slabit?
Oricum eu deja sunt la dieta
Dar stii cum e cu cat mai mult cu atat mai bine
Salut!
Eu n.am folosit pentru slăbit ci pentru o detoxifiere a organelor și pot sa zic că mă simt foarte bine ținând cont că eu am și o hernie hiatala de aceea ti.am spus sa consulți doctorul tau de familie înainte de a incepe. Eu beau cam o cana de apa la temperatura camerei cu sucul de la o jumătate de lămâie în fiecare dimineață pe stomacul gol și apoi la juma de ora beau un smoothie cu semințe chia sau quinoa și după iar vreo 2 ore mănânc ceva ușor. Daca vrei să slăbești să știi că fără puțin sport n.ai să reușești niciodată. Încearcă câteva exerciții în fiecare seară și mănâncă sănătos.
Sănătate multă.
Merit o funtita?
Poate sa ajute, dar degeaba daca mananci la pranz shaorma si te trezesti in toiul noptii sa mananci ciocolata din frigider, toata painea si te apuci sa-ti faci cartofii prajiti.
Da vezi, problema e ca eu imi calculez caloriile non stop
Nu mananc fast food uri
Nu depasesc 1500kcal
Dar se pare ca tu stii mai bine decat mine ce mananc
Cu shaorma si restul mancarurilor nesanatoase am dat doar un exemplu.Dar da depinde si cat mananci daca vrei sa slabesti.O simpla apa cu lamaie te poate ajuta, dar si tu trebuie sa te ții de regim.