| Alex665 a întrebat:

Salut TPU. Am de ieri seara o durere la testiculul stang dar doar cand merg si ma sprijin pe piciorul stang. Ieri am facut- o singur dar n am si scos lichid decat foarte putin adica m-am abtinut iar pe seara cand a inceput sa ma doara am dat lichid afara. Ce sa fie? Durerea este suportabila ca si cum te ai lovi putin dar nu stiu ce sa fie ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De unde ai dat lichidul ala afara?
Ti s-au umflat testiculele?

| Alex665 explică (pentru Violleta2022):

Am facut eu la** nu s-a umflat sunt normale

| Robert2526 a răspuns:

Trebuie sa astepti 2-3 zile sa vezi cum evolueaza durerea, personal cred ca o sa treaca rapid. Sunt foarte sensibile, o mastu.rbare mai energica poate cauza o durere.
Banuiesc ca te-ai uitat si tu la aspect, daca arata normal, nu e umflat, nu are vene iesite in evidenta, etc.

Daca as fi in locul tau nu m-as ingrijora, cel mai probabil, pana maine trece

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te ai mastrurbat sau ce ai facut ieri?

| Simpatic a răspuns:

Cu siguranta nu este o problema medicala
incearca sa iti o faci 'singur' mai des, de acolo ar putea fi problema ca se aduna "lichid" si te doare apoi ca nu este dat afarawinking

| Alex665 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da o data nu am dat o de tot si am lasat fara sa curga nimic iar dupa ce a inceput sa ma doara am facut o si s-a scurs dar ma doare doar cand merg pe piciorul respectiv

| Alex665 explică (pentru Simpatic):

Ieri am facut o o data si nu am terminat o apoi dp ce m-a durut am facut o si a iesit de atunci inca ma doare dar doar cand merg pe picor

Salut din nou. Astazi durerea a fost mai usoara si disparea din cand in cand si cand mergeam de fapt doar acum vreo 2 ore m-a durut ff putin si de dimineata cand stateam asezat mai mult de 30 de min jos eu sper sa imi treaca

| Alex665 explică (pentru Robert2526):

Salut din nou. Astazi durerea a fost mai usoara si disparea din cand in cand si cand mergeam de fapt doar acum vreo 2 ore m-a durut ff putin si de dimineata cand stateam asezat mai mult de 30 de min jos eu sper sa imi

| Simpatic a răspuns (pentru Alex665):

O sa iti treca!
nu purta lenjerie intima foarte stramta pentru ca si de acolo poate fi o parte a cauzeiwinking

Si ieri cam la fel m-a mai durut doar de vreo 2 ori tot stau cu teama sa nu am varicocel