| alexciuc a întrebat:

Am inceput sa fac caca(nu-s cum sa-i spun mai frumos)mai rar odata la 2-3 zile..sar putea sa fiu constipat? daca da ce as putea face fara supozitoare. laughing! fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor))))) Incearca cu laxative.

| Jokerh6662 a răspuns:

Ia laxative sa vezi dupa vreo 2 ore cum scoti afara imediat laughing) so bea ceaiuri multe funda?

Răspuns utilizator avertizat
| Jokerh6662 a răspuns (pentru IONTZbest):

Da, ca sa ii bage oleaca mana in fund sa il scoata nu laughing) bai copilas data viitoare gandeste, tot medicamente ii da adica laxative

| alexciuc explică:

Ba fratilor si cat tine acest laxativ de cate ori ma cac ca poate is in zi de scoala mais tii?laughing)

| D3nys02 a răspuns:

Poate organismul tau nu are ce sa mai arunce afara.Dar incearca si laxativele.

| alexciuc explică (pentru D3nys02):

Poate ai dreptate.o sa vad ca in ultima vreme am mancat mai sanatos (fructe+ legume) si poate desta nu ma ca.c(o sa vad )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru alexciuc):

Pai il iei cand stai acasa ca sa nu existe riscuri. Intrebi si tu la farmacie in cat timp isi face efectul(pe goagal scrie ca intr-o ora doua, dar nu stiu sigur ca n-am folosit asa ceva niciodata). "Sedere" placuta laughing)

| alexciuc explică (pentru bursuc001):

Mersi am mancat 2 piersici+un pahar cu suc(natural)de lamaie cu putina sare am tras un somnic si cand m-am trezit s-a dus totul si ma simteam liber si am citit ca laxativele nu fac bine la organism si creaza dependenta.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru alexciuc):

Cu plăcere!

Într-adevăr, NU este prea indicat să foloseşti laxative.
Bine că s-a rezolvat!

O zi frumoasă.