| Gică2111 a întrebat:

Am intrat într-o maternitate părăsită cu niste prieteni și aproape la ultimul etaj am ajuns într-o cameră care scria pericol biologic mirosea a medicamente! Credeți că aerul inhalat poate fi periculos (infectie ceva?)După am și fumat țigări poștă afară, nu am pus mâna pe nimic de acolo doar pe pereți că nu vedeam sa cobor.
Credeți ca există risc de infecție ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| oz_1736 a răspuns:

Daca era vreo problema in aer sigur nu puteati intra. Era deja pandemie. Ar fi bine se va dezinfectati incaltamintea

2 răspunsuri:
| Gică2111 explică (pentru oz_1736):

M-am spălat pe tot corpul și am băgat bluza la spălat dar voi dezinfecta și încălțămintealaughing mersi frumos ai funda!

| Andreeush a răspuns:

Nu.
Termenul de pericol biologic face referire la acele produse biologice care reprezintă un anumit pericol de contaminare. Printre produsele cu risc biologic se numără microorganismele, virusurile sau toxinele din diverse surse biologice (de exemplu, sânge recoltat, seringi folosite ), care pot avea orice impact negativ asupra stării de sănătate.
Oricum ar fi bine să dezinfectați hainele.