Nu te poti opera atunci ci in momentul in care se vor stabiliza dioptriile si nu vor mai creste. Din ce stiu asta nubse intampla la 18 ani.
Nu e adevarat. Si la 18 ani pot fi stabilizate dioptriile.
Buna! Da, se poate face operația la 18 ani, eu am 19, și port ochelari iar la 18 ani vorbisem despre operație cu o doctor și mi-a spus ca odată ce am făcut 18 ani pot sa îmi fac aceasta operație dacă vreau, nu e nimic riscant, însă nu am vrut pentru ca mi-a fost mi-e frica ))))))
Dupa 21 ani se stabilizeaza dioptriile.
Eu am astigmatism miopic si mi-au crescut si dupa 25 ani in urma unui stress foarte mare deci...
Salut, si eu sunt un miop, mai pe romaneste, un chior ca si voi )
Din ce stiam eu, undeva pana pe la 25 de ani trebuie asteptat.Cel putin asa mi-a zis mie medicu de familie.Acum,cate bordee, atatea obiceiuri.Multi spun,si se contrazic intre ei,medici. Apai noi? Eu spun ce auzi eu, acum ca o fi asa, sau nu? cine mai stie? Insusi corpu uman e un mister, apai sa ne apucam sa despicam firu in 4, nu facem nimic.Pe scurt, consulta 2 surse diferite, 2 medici diferiti, si atunci vei fi lamurit, sau poate si mai multi medici.Fa si tu email-uri si trimite, si cand au timp sa iti raspunda. Spunele problema ta, si aia e.
dobrin1019 întreabă: