22 ani 165, am slabit usor pe o perioada de 2 3 ani, m-am tot cautat la medici da nu am rezolvat aproape nimic
Consulta un medic endocrinolog. Poate suferi de hipertiroidie. In cazul acesta poate îți da tratament acasă si nu e nevoie de internare. Cere trimitere de la medicul de familie si du-te la un cabinet de endocrinologie la stat. Nu trebuie sa plătești consultația daca nu ești asigurat. Si internări de urgenta se fac daca nu ești asigurat dar te țin doar 3 zile. Multa sănătate!
Oare nu era mai bine ca intrebarea să fie postată la legislatie/social? Ar fi existat șansa să iti răspundă dl Ioandelasal, jurist.
Știu că există o lege in care chiar dacă nu esti asigurat, te poți interna.
Citeste http://www.cnas.ro/page/intrebari-frecvente.html, in special acest subtitlu:
3. Cum pot deveni coasigurat în sistemul de sănătate
Cred că te încadrezi aici, dacă cel puțin unul din familia ta (mamă, tată, frate etc) e salariat si plateste contributia lunară la Casei de Asigurări de Sănătate!
Oh, spiridușule! Dacă ai ocazia, fă-ți musai niște investigații medicale amănunțite! Sper să auzim de bine! :)
Ai facut un set complet de analize in ultimii 2 ani, la un cabinet bun?
Au iesit normal?
Poate fi vorba despre mai multe afectiuni, inclusiv un parazit, am avut in trecut o cunostinta ce era extrem de slaba, mi-a zis ca are asa ceva. Intre timp nu mai vorbim, au trecut vreo 8 ani, dar i-am vazut acum profilul de FB si arata normal, mult mai bine, presupun ca a depasit problema.
Sau hipertiroidism, insa acesta are multe simptome, nu doar scaderea in greutate (gusa, sensibilitate la caldura, oboseala si transpiratie excesiva, sete, schimbari ale dispozitiei, palpitatii, foame constanta, slabiciune musculara, uneori diaree. )
Mergi de urgenta la medic, si de preferat la unul bun.
Nu stiu cum e in Romania, dar in Olanda tratamentul de urgenta se face la toata lumea, indiferent ca sunt asigurati sau nu.
anonim_4396 întreabă: