Ok, dar spune-mi ce sa mananc, de exemplu ce ar fi echilibrat? Si imi poti spune daca fundul meu e bombat din cuaza grasimii sau alta e cauza? Mai spun odata ca am incordat fesele si am impins cu degetul iar am simtit muschiul incordat la vreo 2 degete si cv in care era moale? Poti sa-mi spui te rog lucrurile astea?
Buna! Eu iti recomand Kangoo Jumps...eu il practic de cateva luni si am obtinut rezultate fff bune! Chiar ti-l recomand...iti va tonifia intreg corpul! Te invit pe blogul meu la o demonstratie de KANGOO JUMPS : http://punepretpefrumusete.blogspot.ro/......umps.html! Te astept cu drag pe blogul meu!
1. Fara ulei.
2. Dimineata mananci cat vrei, dar fara ulei, sare si grasimi; la pranz mai putin ex: o salata; seara nu mananci deloc maxim un fruct ex: mar, banana! Sper ca te-am ajutat...
Ok, multumesc, dar te rog eu, imi poti spune daca fundul il am bombat din cauza grasimii? Mai zic odata ce am explicat mai sus : am incordat fesele si am impins pe ele si am vreo 2 degete era moale pana am ajuns la punctul unde erau muschi, deci din cauza grasimii am eu fundul bombat?