Ok, dar spune-mi ce sa mananc, de exemplu ce ar fi echilibrat? Si imi poti spune daca fundul meu e bombat din cuaza grasimii sau alta e cauza? Mai spun odata ca am incordat fesele si am impins cu degetul iar am simtit muschiul incordat la vreo 2 degete si cv in care era moale? Poti sa-mi spui te rog lucrurile astea?
1. Fara ulei.
2. Dimineata mananci cat vrei, dar fara ulei, sare si grasimi; la pranz mai putin ex: o salata; seara nu mananci deloc maxim un fruct ex: mar, banana! Sper ca te-am ajutat...
Ok, multumesc, dar te rog eu, imi poti spune daca fundul il am bombat din cauza grasimii? Mai zic odata ce am explicat mai sus : am incordat fesele si am impins pe ele si am vreo 2 degete era moale pana am ajuns la punctul unde erau muschi, deci din cauza grasimii am eu fundul bombat?
Buna! Eu iti recomand Kangoo Jumps...eu il practic de cateva luni si am obtinut rezultate fff bune! Chiar ti-l recomand...iti va tonifia intreg corpul! Te invit pe blogul meu la o demonstratie de KANGOO JUMPS : http://punepretpefrumusete.blogspot.ro/......umps.html! Te astept cu drag pe blogul meu!