Buna! Acum eu iti dau doar o parere de a mea.Acele chisturi sunt ca niste bube foarte tari, imfine tari, Care trebuiesc scoase prin operatie.Doar atat iti pot spune mai mult nu stiu cu ce te pot ajuta dar acesta este doar un sfat. Sper ca tatal tau sa isi revina.Te pup:*...
Trebuie sa gasiti medicul potrivit. Spui ca a facut analize complexe si are multe zile de spitalizare, cum de nu au descoperit cauza bolii? Ceva nu se potriveste, inseamna ca a nimerit pe mana unor nepriceputi. Ceva asemanator a patit si tata, l-am plimbat prin spitale, analize peste analize si intr-o seara s-a simtit foarte rau, l-am dus la urgente si un medic de garda i-a descoperit, la o banala palpare, cauza durerilor: apendicita acuta, practic in zona apendicului incepuse sa "putrezeasca" intestinul gros. Sanatate tatalui tau, s-aveti grija de el!
Ar putea fi o boala polichistica hepato-renala (e drept ca aparitia chisturilor pancreatice e foarte rara, conform literaturii de specialitate). Daca imi trimiteti biletele de externare scanate pe mail (alina. dragan@i-medic.ro) o sa am mai multe informatii si as putea sa va dau o parere. http://www. i-medic.ro/medici/alina-dragan
Sfatul meu este sa consume niste ceaiuri pentru pancreas si rinichi.
Iti recomand ceaiul de pedicuta (Lycopodium clavatum), anghinare, dragaica (Galium verum), turita-mare (Agrimonia eupatoria).
Tatal meu a fost anul trecut bolnav (rinichi, ficat, pancreas, plamani... aproape tot) iar mama a dat semnatura pentru a-l externa deoarece in spital i se inrautatea starea. Si a inceput sa bea cat mai multe ceaiuri din cele scrise de mine mai sus.
Dupa o perioada, a inceput sa se simta mult mai bine.
Deci, nu dispera. Se va rezolva!
Multa sanatate!