Întrebare recomandată | Badaio11 a întrebat:

Salut TPU,

Am nevoie urgenta de ajutorul vostru. Tatal meu se simte rau, din Ianuarie umblam prin toate spitalele din Bucuresti si nimeni nu reuseste sa ii puna un diagnostic. Dupa investigatii amanuntite il suspectau de cancer la Pancreas, a facut biopsie, rezultatul a iesit bun, ce parea un nodul, era doar un chist cu lichid. Analize peste analize, tumografii, Rmn-uri, markeri tumorali etc... toate sunt bune insa el nu se simte bine iar in corp, medicii ii gasesc multe chisturi :rinichi, ficat, pancreas etc Ce parere aveti? Ce ar putea cauza aceste chisturi, oare ele sa reprezinte starea lui de rau. Nu mai stiu la ce doctor sa mai merg. Va rog un sfat! A fost internat la Elias, Floreasca, Municipal, Cantacuzino, Fundeni insa nici acum nu avem un diagnostic. Multumesc mult pentru ajutorul vostru. Se plange de dureri de burta si a slabit!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| AmaliaAmi a răspuns:

Buna! Acum eu iti dau doar o parere de a mea.Acele chisturi sunt ca niste bube foarte tari, imfine tari, Care trebuiesc scoase prin operatie.Doar atat iti pot spune mai mult nu stiu cu ce te pot ajuta dar acesta este doar un sfat. Sper ca tatal tau sa isi revina.Te pup:*...

| Vi003 a răspuns:

Trebuie sa gasiti medicul potrivit. Spui ca a facut analize complexe si are multe zile de spitalizare, cum de nu au descoperit cauza bolii? Ceva nu se potriveste, inseamna ca a nimerit pe mana unor nepriceputi. Ceva asemanator a patit si tata, l-am plimbat prin spitale, analize peste analize si intr-o seara s-a simtit foarte rau, l-am dus la urgente si un medic de garda i-a descoperit, la o banala palpare, cauza durerilor: apendicita acuta, practic in zona apendicului incepuse sa "putrezeasca" intestinul gros. Sanatate tatalui tau, s-aveti grija de el!

| doctoressa a răspuns:

Ar putea fi o boala polichistica hepato-renala (e drept ca aparitia chisturilor pancreatice e foarte rara, conform literaturii de specialitate). Daca imi trimiteti biletele de externare scanate pe mail (alina. dragan@i-medic.ro) o sa am mai multe informatii si as putea sa va dau o parere. http://www. i-medic.ro/medici/alina-dragan

| Braunion a răspuns:

Aveti cumva pisica acasa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu este sa consume niste ceaiuri pentru pancreas si rinichi.
Iti recomand ceaiul de pedicuta (Lycopodium clavatum), anghinare, dragaica (Galium verum), turita-mare (Agrimonia eupatoria).
Tatal meu a fost anul trecut bolnav (rinichi, ficat, pancreas, plamani... aproape tot) iar mama a dat semnatura pentru a-l externa deoarece in spital i se inrautatea starea. Si a inceput sa bea cat mai multe ceaiuri din cele scrise de mine mai sus.
Dupa o perioada, a inceput sa se simta mult mai bine.
Deci, nu dispera. Se va rezolva!
Multa sanatate!

| Badaio11 explică:

Multumesc din suflet pentru sfaturiile voastre! Sunteti minunati!

| Badaio11 explică (pentru Braunion):

Nu avem nici un animal...

| Braunion a răspuns (pentru Badaio11):

Ma gandeam ca ar putea fi chisturi hidatice provocate de parul unui animal de companie, dar daca zici ca nu aveti animal de companie nu stiu ce sa zic.

| elenahey a răspuns:

Pei. Du-te si fu la medicul de familie ai vezi ceti spune si dupa aia!