| mising23 a întrebat:

Am niste bubite pe capul penisului (papule perlate) si as dori sa scap de ele. Stiu ca sunt naturale,si este ceva normal, dar mi e rusine cand o sa am prima mea relatie sexuala ca o sa fie scarbos pentru fata cand o sa le vada happy. Cum le pot trata? Nu as merge la un medic urolog, sa dau bani(mai ales ca am si 15 ani si stau cu bunica) ma gandeam ca este vreun fel de solutie, unguent ceva pe care sa l pot lua de la farmacie. Daca stiti rog sa mi spuneti.

Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Papulele perlate sunt asimptomatice si nu necesita tratament.

| Frank51 a răspuns:

Nu se observa atat de usor, eu am observat dupa 20 de ani ca am. Sunt convins ca atunci cand o sa faci sex nu o sa te dezbraci si o sa te uiti la papule impreuna cu prietena ta, ci pur si simplu o sa faceti sex, o sa va simtiti bine, fara sa stii ca sunt acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai internet, deci ai fi gasit acolo, ca acest lucru nu e tratabil si perfect natural.
si ca sa echilibrezi balanta, si fetele unele au titai creasta de curcanlaughing) si ele au complexe. macar la baieti e mai usor, o puta care arata ca si celelalte, mai mare mai mica da e la fel anatomic. pe cand la femei, lucrurile stau mai diferithappy nu-ti fa tu griji de papulele alea. e un lucru natural.
e ca si cum ai avea un prezervativ cu striatii.
alti barbati poate n-au acest atuu, te poti folosi de asta. nu e o boala si nu se ia. un barbat cu papule perlate, are un avantaj fata de un barbat care nu le are. Ma rog depinde si ce vrei, sa dai la buci sau sa faci un copil. dar sa stii ca daca vrei sa faci bebe, iar sunt importante, ca o pui pe ea intr-o situatie placuta, si toate "mecanismele" de procreere sunt puse in functiune, cu acele papule. ar trebui sa te consideri norocoshappy