| LeonardRoller a întrebat:

Am niste intrebari cam stanjenitoare da va rog sa nu va bateti joc de mine fiindca problema mea se mai intampla si la alti copiiwinking.
Eu am 12 ani si acum vreo 7 ani am fost la spital sa ma operez de fimoza big grin. Am nimerit un doctor mai prost care nu m-a operat bine si dupa 2 luni de la operatie mi-a revenit la loc problema straight face. Am suportat 7 ani de decalotari fortate cu speranta ca poate se va rezolva.dar ba sad.
Acum 2 zile am fost sa ma operez si am nimerit alt doctor care sper ca m-a operat bine happy.
Intrebarile mele sunt :
1) Dupa cat timp trebuie sa o decalotez dupa operatie?
2) Ce tratament trebuie sa respect dupa operatie?
3) Cat va dura ca p3nisul sa revina la normal (citeste "3" ca "e")?
Funda + Multumesc Anticipat pentru raspunsul vostru big grin!

P.S.:Va multumesc din tot sufletul ca va pasa, si ca ati citit tot, si ca vreti sa ma ajutati!winking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BogdanLuca a răspuns:

Nu face efor mare. ai rabdare si resecta regimul care ti la dat medicul
Cu siguranta totul va fi bine >
. Bafta!

4 răspunsuri:
| amelicika a răspuns:

Incearca sa nu ridici greutati mari uite ca degraba vine vara sa maninci salate din legume, multe fructe sa ai o imunitate puternica, si nu iti face griji fratele meu tot a fost operat si acum e sanatos tun n-are nici o problema.

| karsivan a răspuns:

Ar fi fost minunat sa intrebi asta doctorul, sunt convinsa ca parintii tai stiu sa+ti rapunda la intrebari, daca nu la control poti intreaba chiar tu doctorul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Te poţi sfătui cu medicul foarte bine.
Te pup!

| LeonardRoller explică (pentru anonim_4396):

Nu mi-a spus nimic sad