anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o cicatrice din cauza unui accident in jurul gatului, aceasta este mai "umflata" si nu are acelasi relief cu pielea.

Am o intrebare! Cu trecerea timpului aceasta va ramane asa mai "umflata" sau va deveni la acelasi relief cu pielea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| isabelmaria a răspuns:

Din pacate cicatricea va ramane asa daca nu faci ceva acum. daca cicatricea e recenta nu sta pe ganduri:du-te la farmacie si cumpara bio-oil este un ulei f.f.f. bun din punctul meu de vedere il folosesc de ceva vreme si da resultate dupa vreo 2-3 luni de folosinta.dar trebuie sa ai rabdare. daca nu ai si optiunea de a te duce la dermatolog pt.laser.peace✌

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Daca e recenta cu timpul se va retrage nu va mai fi umflata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil se va mai estompa, cu timpul.
Dar de trecut, in mod natural, nu iti trece.

| Șamu_Robbert_2001 a răspuns:

Va fi la fel...dar pielea de acolo se va "aduna" acolo ca la arsura, nu mare treaba puneti ceva nidlofor

| kiri11 a răspuns:

Depinde si de cat de adanca a fost rana. De obicei cu trecerea timpului cicatricea isi pierde "relieful" dar ramane cu o culare diferita, vizibila.

| MasoiuMarian a răspuns (pentru kiri11):

Rana a fost foarte adanca, pana in osul mandibulei mi-a intrat acel ciob de la parbriz.