| raul230 a întrebat:

Am o creme Zineryt primita de la deteormalogist, dar nu stiu cum sa o aplic si de cate orii sa o aplic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Aplica de doua ori pe zi cu aplicatorul un strat de Zineryt pe zona de piele cu cosuri. Zineryt se va
aplica de preferat dimineata (inaintea aplicarii machiajului) si seara (dupa indepartarea machiajului), dupa spalarea prealabila a pielii.

| Adry05 a răspuns:

De 2 ori pe zi, dimineata dupa prima spalare a tenului si inca o data mai tarziu. Ori seara daca nu ti-a dat o alta crema pentru seara.

| raul230 explică (pentru Adry05):

Mi-a uscat fata, dar mai am cateva. Imi potii spune cat timp trebuie sa o aplic sa dispara definitiv?

| Adry05 a răspuns (pentru raul230):

Pana termini ce e acolo. Da nu il folosesti pe toata fata, doar pe zonele afectate.