| FreshSiRece a întrebat:

Am o durere de ureche ingrozitoare, iar cand ascult ceva la televizor aud pe amandoua urechile, ca si cum as avea casti. ce pot face? am luat un Otis-T.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Buna! Se numeste otita afectiunea care iti da problemele pe care le-ai amintit mai sus. Ar fi bine sa mergi la un medic ORL-ist, pentru ca ai nevoie de tratament. Mai multe detalii aici: http://www.i-medic.ro/boli/otita-externa
Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Ai febra?

eu vad 2 variante : otita sau un dip de ceara. mai putin probabil sa ai o infectie fungica, desi spre surprinderea mea am vazut si asa ceva. Ideal ar fi sa te duci la ORL, imediat isi vor da seama.

Pentru otita se da antibiotic
Pentru infectie fungica iti da niste picaturi sau niste pastile
Pentru dop de ceara, tot picaturi.

Daca pulseaza, e otita happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Consultă medicul O.RL.-ist, ești răcit/ă.
Pa, pa.

| FreshSiRece explică (pentru doctoressa):

Multumesc

| Manole_Vanessa_1998 a răspuns:

Pai si eu am avut otita pai trebuie sa mergi la doctor sa nu stai asa poti surzi daca e mai grav du-te la orl nu-ti fie frica e pentru binele tau!