| ralfy123 a întrebat:

Am o intrebare am 1, 68 inaltime si 48 kg si am doar 12 ani este bine sa cresc asa de repede? Si am mai auzit ca daca te apuci sa faci muschi ramai scund dar la mine nu functioneaza tot cresc dar pun muschi pe mine deja am abdomen cu patratele si bicepsi destul de mari si un piept mare si par slab lumea imi zice ca nu prea mananc dar mananc mai mult ca toata familia si cand ma incord si le arat puschi prietenilor se mira?
Nu stiu ce sa zic este bine cat de repede cresc? Si ca am o asemenea forta?
Ofer funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| selysol a răspuns:

Fiecare are un ritm de crestere al tau este mai accelerat nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi cand am fost de varsta ta aveam si eu in clasa baieti foarte dezvoltati no streswinking sper ca te-am ajutat:d funda?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este bine cum te dezvolti.

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Stai calm e foarte bine cum te dezvolti, fiecare cu ritmul sau.Fii fericit ca te inalti si totodata ai si putere, altii doar se inalta si is slabanogi deoarece se dezvolta prea rapid si nu au timp muschii sa se dezvolte si ei o data cu oasele.Eu zic sa te bucuri, nu te ingrijora.

| Cosmin86 a răspuns:

Bicepsi si piept destul de mari la 48 de kg? rolling on the floor
pune masa musculara pana ajungi la 80 si dupa mai vorbeste happy

| ralfy123 explică (pentru Cosmin86):

Na bine nu ma crede pe mine nu ma intereseaza ce crezi tu daca nu ai vazut!,.,.,.,.,. Macar eu stiu ca am!

| Cosmin86 a răspuns (pentru ralfy123):

Ai comparativ cu alti copii mici, si asta e bine, e un inceput

| selysol a răspuns:

Mersi de funda:*big grin