anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU. Am o intrebare. Astazi la ora de sport am facut incalzirea, dupa incalzire 4 minute alergare usoara tot terenul, iar dupa am jucat fotbal pana la sfarsitul orei. De la al 2-lea minut simteam ca nu mai pot, ca pic acolo si am incetinit cat sa ajung aproape de mers, iar dupa am continuat pana la sfarsit cand se termina timpul si am bagat viteza 10 secunde cam asa. Dupa, la fotbal cand am facut echipele nu mai puteam sa respir, murea plamanul. Cand am ajuns in clasa si m-am schimbat de bluza si maiou, aceeasi poveste, nu puteam respira. A trimis profu un coleg la farmacie cu banii mei recomandat de asistenta sa imi ia ceva ca sa pot respira mai bine. Cand am ajuns acasa, am mancat si m-am culcat. Nu am dormit prea bine din cauza ca imi batea inima foarte tare ca si cum as face efort, iar cand inspiram mai mult aer in plamani, ma doare in zona inimii. Ce as putea face ca sa-mi treaca? Sau macar de la ce este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Se pare ca este lipsa de antrenament. Coprul tau nu este obosnuit cu efort fizic. Trebuie sa incep un antrenament regulat, incepand de la exercitii simple si mare atentie si la alimentatie.

3 răspunsuri:
| Mirel4412 a răspuns:

Ai stat prea mult la orele online in casa si n ai facut exercitii fizice, iar corpul tau nu mai e obisnuit cu efort

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vă pune să faceți sport cu masca pe față, nu? Că teoretic așa au de gând.

| AirSensei a răspuns (pentru anonim_4396):

Ne zice ca daca vrem sa o purtam o purtam, daca nu vrem, nu ne obliga, gen am alergat cu ea doar pe gura ca era mai rece pe teren, avem teren acoperit si am tinut-o un minut-doua pe gura, dupa am dat-o jos ca nu mai puteam