| AndreiFuzzo a întrebat:

Am o intrebare de cateva zile ma supara apendicita adica ma doare in dreapta jos cand alerg cateodata si cand merg! Nu este o durere insuportabila insa este jenanta! Nu am mai avut probleme de genul acesta ma mai durut in stanga cand eram mult mai mic dar mi-a trecut! Ar trebuii sa ma operez de apendicita! FUNDAA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| superasu03 a răspuns:

Nu respiri bine cand mergi.

2 răspunsuri:
| teodora200004 a răspuns:

Da cred ca ar trebui! Suna ACUM la urgente! Si pe mine tot asa ma durea : in partea dreapta, piciorul drept mi-era amortit, mi-era greata, ameteam si nu ma simteam bine deloc. Nici pe mine nu ma mai suparat pana pe 20 februarie anul asta. Mana, cand a vazut ca ma simt rau a sunat la urgente. Acolo, la spital mi-au zis ca am apendicita. A doua zi pe 21 februarie m-au operat, nu am simtit nicio durere happy Dupa m-au dus in salon, a doua zi m-am ridicat din pat, mergeam fara nicio problema... Apoi am tinut o luna regim cu carne fiarta, oua fierte, lactate si legume+fructe care nu fermenteaza! Succes si sa te faci bine! Dar sa suni acum la urgente pentru ca daca se sparge in tine faci septicemie, o boala a sangelui, care nu scapi foarte usor de ea si daca nu scapi mori! Un coleg de-al meu era sa faca septicemie si te sfatuiesc pentru binele tau sa suni acum happy! FUNDA? big grin

| Maizau a răspuns:

Si pe mine ma durea acolo cum alergam la sport si cand mergeam la scoala; imediat cand ajungeam in curtea incepea durerea. Ieri, am stat numai in casa si m-a durut din nou. Astazi ma voi duce sa fac analize si la un control; sper sa nu fie nevoie de operatie.