E posibil inainte de antrenament fi atent sa urmaresti urmatoarele lucruri:sa nu mananci inainte cu 2-4 ore inainte de antrenament(2 daca ai mancat mai putin si 4 daca ai mancat mai mult),sa fi bine hidratat dar sa nu bei nici prea multa apa, iar exercitiile sa fie executate corect in cazul tau flotarile trebuie sa fie executate cu spatele drept, fundul tras in fata si incordat iar pozitia mainilor sa fie in asa fel incat degetele tale mari, mai exact punctele in care degetele tale mari se intalnesc cu palmele sa fie lipite de sfarcuri, de acolo poti apropia sau departa palmele dupa cum simti ca e bine; iar inainte de antrenament sa fie efectuata o incalzire de aproximativ 4-5 minute in care sa-ti misti in principal partile corpului care urmeaza sa fie supuse tensiunii. Daca ai respectat aceste reguli si acea intepatura o simti si acum,te sfatuiesc sa consulti un medic cat mai repede(daca vrei sa traiesti bineinteles), asemenea intepaturi simt si eu mai rar dar le simt si eu si tin un minut sau doua, e posibil sa fie un fleac sau e posibil sa fie ceva serios, pana la urma doar medicul poate da verdictul, eu sunt aici incercand sa-ti deschid ochii.
Ti-ai intins muschiul sau ceva de genul, daca nu iti trece in 9, 10zile du-te la doctor, asta e de la faptul ca nu te-ai incalzit te-ai aruncat ca ghiolbanu