| Gotikvella a întrebat:

Salut,tpu...am o intrebare...foarte importanta..am dinti cariati.ce sa fac ca sa nu ma tem de dentisti?
Funda pentru cel mai bun raspuns...mersi anticipat...:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Nu trebuie sa iti fie frica pentru ca te amorteste si nu te doare(bine poate o sa te piste putin ).Du-te cat de repede pentru ca o sa ai dureri mari dupa o vreme.Pa,pa

5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Să te duci acum la el cât nu sunt dureri. Mai târziu va durea mai rău.

| Gotikvella explică (pentru Azµre):

Sfatuima cum sa scap de teama... poate sunt ceva pastile de linishtire sau ..ooohhh...am frica mareeeeeeee

| Raniia a răspuns:

O alimentatie sanatoasa este esentiala pentru sanatatea dintilor! Intre mese consuma alimente prietenoase cu dintii:fructe si legume,branza,iaurt,paine integrala si evita alimentele si bauturile care contin zahar:inghetata,prajituri,ciocolata.
Daca respecti aceste reguli simple pentru dinti sanatosi previ cariile.
Acum pentru ca nu ai ascultat fa-i o vizita medicului dentis,invinge frica, nu neglija deoarece, cu timpul ele pot deveni mult mai grave.
Nu uita-mergi la medicul dentist, chiar si atunci cand simti ca nu ai o problema cu dintii! la cabinetul scolar nu te costa nimic, doar sa vrei sa ai grija de dintii tai.

| Gotikvella explică (pentru Raniia):

Merci

| Azµre a răspuns (pentru Gotikvella):

Câți ani ai de ți-e frică?
Dacă te duci acum la început nu o să te doară nu nimic.