| LeGamm3r a întrebat:

Am o intrebare, imi puteti va rog recomanda un supliment alimentar ( proteine ) pentru cresterea masei musculare si arderea rapida a grasimilor?

Un prieten mi-a recomandat Creatina, dar m-am interesat si am aflat ca acest supliment ajuta doar pentru a avea un aport de energie mai ridicat, iar eu as dori un supliment gen Xtreme Power ( doar ca nu asa de concentrat )... P.S. sunt inca in crestere, si nu vreau sa devin dereglat, deoarece la 16 ani am 1.85

Va rog, veni-ti si voi cu sugestii si pareri, multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Pai stai putin, ai zis ca vrei PROTEINE. Creatina NU e o proteina, xtreme power e oxid nitric, din nou nu contine DELOC PROTEINE.

Ce vrei?

Creatina, oxid nitric, proteine?

Care din ele?

| LeGamm3r explică (pentru Cosmin86):

Pai, Ma refeream in general, la orice stimulant muscular. Deci, nu e neaparat sa fie proteina, un prieten mi-a spus de asemenea de niste stimulanti naturali numiti Sterol Complex

| Cosmin86 a răspuns (pentru LeGamm3r):

Ok, dar ar trebui sa stii cateva lucruri :

1. nu poti sa arzi grasimea si sa pui muschi in aceelasi timp ( e ceva arhi-cunoscut deja )
2. cea mai importanta e alimentatia, daca n-ai vreo 5 mese pe zi bogate in proteine, te cam pisi pe sterol complex, dai banii degeaba

Eu am folosit :

ca pre-antrenament oxid nitric :
http://www.megaproteine.ro/......ht-1-08kg/

si ca post-antrenament, proteine + glutamina :
http://www.megaproteine.ro/Proteine/Dymatize-Elite-Whey-Protein-2-200g/

| HaUzEr a răspuns (pentru Cosmin86):

Proteinele din zer cu concentratie mare cam 90% ard grasimea in timp ce depun masa musculara

| Cosmin86 a răspuns (pentru HaUzEr):

Cum naiba sa arda grasimea? de unde scoti ma asemenea TAMPENII?