| EMNES7Y a întrebat:

am o mare problema cu respiratiasad. Deci dimineata cand ma duc la scoala ma spal pe dinti iar peste maxim 30 minute incepe sa miroasa si in 1 ora miroase ingrozitor...deci de spalat ma spal der la ce e? Spuneti-mi niste ceaiuri ceva va rog mult! multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| UNfriendLY a răspuns:

Respiratia urat mirositoare este cauza unei probleme la ficat, schimba-ti alimentatia si consulta un doctor happy

Răspuns utilizator avertizat
| Angelsergiuboy a răspuns:

Mergi la 1 dentist si iti zice el cea mai buna solutie

| sergiu2525 a răspuns:

Nu cu ceaiuri. ceva mai simplu decat ai crede, incerca apa de gura, orice firma e bunabig grin, si eu am avut problema asta, nu numai ca imi miroasea gura, dar mi se uscau si buzele, cu toate ca nu-mi era sete. dupa ce ma spal pe dinti mai dau si cu apa de gura si ajunge.(eventual hidrateaza-te cu apa in pauza).

| princessmaya a răspuns:

Cred ca ar trebui sa mergi da un doctor stomatolog. poate fi o infectie.Pana atunci exista apa de gura.mult succes

| fallsHD a răspuns:

Ia-ti gume orbit.

| AnDrE3A_4320 a răspuns:

E de la stomac, sau poate cariile(daca ai). incearca ceai de menta pentru respiratie proaspata.mananci cumva multa carne?

| Ollykaa a răspuns:

Ar trebui sa te duci la un control, sa ti se ia sange, deoarece halena poate urca din stomac sau poti avea ceva puroi sau ceva de genul in gat. Daca iti faci control vei afla de la ce. Ar trebui sa iti cumperi un spray de gura, si cand simti ca iti miroase, sa te dai de 2-3 ori, si dimineata dupa spalare pe dinti sa faci gar-gara cu ulei de masline- stiu ca pare scarbos, insa daca faci asta nu o sa mai miroasa.

Stiu asta din proprie experienta.

Funda?

| omy_9418 a răspuns:

Fa un cai de tei cu feli de lamie sau taie feli si stoarceti sucul lamiei pe dinti! va mirosi mai bine

| gabytza14 a răspuns:

Buna! s-ar putea sa ai ceva infectie la stomac cel mai bine e sa colsulti un medicwinking

| flowerpower_7420 a răspuns:

Probabil ai o masea stricata, mergi la dentist.