| xxxxxzzzzz a întrebat:

am o mica problema... Vreau sa ma ingras ( inaltimea mea 163 cm si 43 kg ) am incercat de toate dar nimic! Ajutati-ma va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| ilincanae a răspuns:

Buna! Aceiasi problema o am si eu! Este din cauza metabolismului. Stai linistita te vei ingrasa happy! Mananc orice la orice ora si nu pun un gram. Poate fi si din cauza stresului tongue.

| i86e2 a răspuns:

E foarte simplu, mananci mult, mancaruri grase, dulciuri, fast food, chestii d-astea. Ar trebui sa nu prea faci sport, ca sportul arde calorii. In rest nu ai ce face. Cred ca mancarurile care contin cele mai multe calorii sunt unturile, ti-as recomanda untul de arahide.

| Thisistheanswer a răspuns:

Buna! Cu siguranta eu am rezolvarea acestei problemehappy.Eu am 1, 65 si aveam 42 de kg pana acum 2 luni, dar am zis sa incerc un program de ingrasat si a dat roade, nici nu ma asteptamhappy. Acum am 53 de kg datorita unui produs natural. Daca vrei mai multe detalii, scrie-mi un mesaj inapoi.Pa pa.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ce chestie...Ce asemanare! Eu am 173 cm si 53Kg! Dar nu vreau sa ma ingras, mie imi place asa cum sunt. Nu mi-as schimba corpul pentru nimic in lume! Lasă Alinush ca esti frumoasa asa, ai timp sa te ingrasi cand ajungi mai matură. Zi mersi ca poti mânca tot ce-ti place, toate prajiturelele din cofetarii, inghetata, ciocolată...Un sfat: tine-o tot asa!

| ionutz1111111111 a răspuns:

Si eu la fel mananc pana crap si tot nu ma ingras big grin oricum e mai bine decat sa pocneasca grasimea pe mine

| xxxxxzzzzz explică (pentru Thisistheanswer):

Hai zi-mi si mie ce ai facut happy

| bogdanlex a răspuns:

Sau poti avea o problema interna, dar este si metabolismul cum au precizat userii de mai jos

| bibiiiy a răspuns (pentru Thisistheanswer):

Sunt eu interesata.ce produs natural?

| Thisistheanswer a răspuns (pentru bibiiiy):

Acest produs se poate achizitiona doar printr-un consilier al firmei.Se numeste FOREVER LITE ultra, este produs dietetic pentru controlul greutatii, se poate lua pentru ingrasat si pentru slabit. Planul dietei perfecte in cura de ingrasare: 2portii de Forever Lite zilnic(cate o masura de pulbere bine dizolvata in lapte gras, frisca sau nectar de fructe), dupa mesele principale.Se va consuma cu inghitituri mici, ca pe un desert savuros.Produsul are 2 arome: ciocolata sau vanilie.Componentele lui: Vitamine: A, B1, B, B3, B5, B6, B9,B12,C,D,E,K. Calciu,magneziu,fier,fosfor,iod,zinc,potasiu,seleniu, crom, fructoza, proteine, 17aminoacizi,pectina din frcute,lizina,metionina,treonina,triptofan,valina,alanina,arginina,cistina,glicina, serina, tirozina, leucina, izoleucina...substante minerale,hidrati de carbon. Se pot utiliza: in cura de ingrasare sau slabire,in boli pulmonare cronice, afectiuni hepatice cronice, tumori(beningne sau, mai ales, maligne). Produsul costa in jr de 130Ron. Eu sunt consilier pentru stil de viata sanatos, daca mai aveti intrebari cu siguranta va pot ajutahappy.

| Thisistheanswer a răspuns (pentru xxxxxzzzzz):

Acest produs se poate achizitiona doar printr-un consilier al firmei.Se numeste FOREVER LITE ultra, este produs dietetic pentru controlul greutatii, se poate lua pentru ingrasat si pentru slabit. Planul dietei perfecte in cura de ingrasare: 2portii de Forever Lite zilnic(cate o masura de pulbere bine dizolvata in lapte gras, frisca sau nectar de fructe), dupa mesele principale.Se va consuma cu inghitituri mici, ca pe un desert savuros.Produsul are 2 arome: ciocolata sau vanilie.Componentele lui: Vitamine: A, B1, B, B3, B5, B6, B9, B12, C,D,E,K. Calciu,magneziu,fier,fosfor, iod, zinc, potasiu, seleniu, crom, fructoza, proteine, 17aminoacizi,pectina din frcute,lizina,metionina,treonina,triptofan,valina, alanina, arginina, cistina, glicina, serina, tirozina, leucina, izoleucina...substante minerale, hidrati de carbon. Se pot utiliza: in cura de ingrasare sau slabire, in boli pulmonare cronice, afectiuni hepatice cronice, tumori(beningne sau, mai ales, maligne). Produsul costa in jr de 130Ron. Eu sunt consilier pentru stil de viata sanatos, daca mai aveti intrebari cu siguranta va pot ajutahappy.