Buna! Aceiasi problema o am si eu! Este din cauza metabolismului. Stai linistita te vei ingrasa ! Mananc orice la orice ora si nu pun un gram. Poate fi si din cauza stresului .
E foarte simplu, mananci mult, mancaruri grase, dulciuri, fast food, chestii d-astea. Ar trebui sa nu prea faci sport, ca sportul arde calorii. In rest nu ai ce face. Cred ca mancarurile care contin cele mai multe calorii sunt unturile, ti-as recomanda untul de arahide.
Buna! Cu siguranta eu am rezolvarea acestei probleme.Eu am 1, 65 si aveam 42 de kg pana acum 2 luni, dar am zis sa incerc un program de ingrasat si a dat roade, nici nu ma asteptam. Acum am 53 de kg datorita unui produs natural. Daca vrei mai multe detalii, scrie-mi un mesaj inapoi.Pa pa.
Ce chestie...Ce asemanare! Eu am 173 cm si 53Kg! Dar nu vreau sa ma ingras, mie imi place asa cum sunt. Nu mi-as schimba corpul pentru nimic in lume! Lasă Alinush ca esti frumoasa asa, ai timp sa te ingrasi cand ajungi mai matură. Zi mersi ca poti mânca tot ce-ti place, toate prajiturelele din cofetarii, inghetata, ciocolată...Un sfat: tine-o tot asa!
Si eu la fel mananc pana crap si tot nu ma ingras oricum e mai bine decat sa pocneasca grasimea pe mine
Sau poti avea o problema interna, dar este si metabolismul cum au precizat userii de mai jos
Acest produs se poate achizitiona doar printr-un consilier al firmei.Se numeste FOREVER LITE ultra, este produs dietetic pentru controlul greutatii, se poate lua pentru ingrasat si pentru slabit. Planul dietei perfecte in cura de ingrasare: 2portii de Forever Lite zilnic(cate o masura de pulbere bine dizolvata in lapte gras, frisca sau nectar de fructe), dupa mesele principale.Se va consuma cu inghitituri mici, ca pe un desert savuros.Produsul are 2 arome: ciocolata sau vanilie.Componentele lui: Vitamine: A, B1, B, B3, B5, B6, B9,B12,C,D,E,K. Calciu,magneziu,fier,fosfor,iod,zinc,potasiu,seleniu, crom, fructoza, proteine, 17aminoacizi,pectina din frcute,lizina,metionina,treonina,triptofan,valina,alanina,arginina,cistina,glicina, serina, tirozina, leucina, izoleucina...substante minerale,hidrati de carbon. Se pot utiliza: in cura de ingrasare sau slabire,in boli pulmonare cronice, afectiuni hepatice cronice, tumori(beningne sau, mai ales, maligne). Produsul costa in jr de 130Ron. Eu sunt consilier pentru stil de viata sanatos, daca mai aveti intrebari cu siguranta va pot ajuta.
Acest produs se poate achizitiona doar printr-un consilier al firmei.Se numeste FOREVER LITE ultra, este produs dietetic pentru controlul greutatii, se poate lua pentru ingrasat si pentru slabit. Planul dietei perfecte in cura de ingrasare: 2portii de Forever Lite zilnic(cate o masura de pulbere bine dizolvata in lapte gras, frisca sau nectar de fructe), dupa mesele principale.Se va consuma cu inghitituri mici, ca pe un desert savuros.Produsul are 2 arome: ciocolata sau vanilie.Componentele lui: Vitamine: A, B1, B, B3, B5, B6, B9, B12, C,D,E,K. Calciu,magneziu,fier,fosfor, iod, zinc, potasiu, seleniu, crom, fructoza, proteine, 17aminoacizi,pectina din frcute,lizina,metionina,treonina,triptofan,valina, alanina, arginina, cistina, glicina, serina, tirozina, leucina, izoleucina...substante minerale, hidrati de carbon. Se pot utiliza: in cura de ingrasare sau slabire, in boli pulmonare cronice, afectiuni hepatice cronice, tumori(beningne sau, mai ales, maligne). Produsul costa in jr de 130Ron. Eu sunt consilier pentru stil de viata sanatos, daca mai aveti intrebari cu siguranta va pot ajuta.
Razzvan1612 întreabă: